Yalnız Mesajı Göster

Celb ve Birleştirme için Bir çok Tertibi Bir Arada Veriyorum

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Celb ve Birleştirme için Bir çok Tertibi Bir Arada Veriyorum

Seheryeli Nickli Üyeden Alıntı

4- Sadece sol el ve ayağı (veya sağ el ve ayağı) yıkayıp o suyu içirmektde büyük tesir vardır Hatta evvela bu yapılmalı eğer tesir olmazsa bir önceki madde denenmelidir

bu uygulamayı yaklasık 1 ay önce cok yasli bi hocadan dede'den duymustum sorunumu anlatim ailem ikna olmuyor demistim sol el ve ayak bilegini yikayip suyunu icir demisti ürktüm rahat ol demisti ben bunu kitaplarimizdan okumasaydim sana söylemedim demisti günah olmadiginida soylemisti bilmiyorum denemedim burdada okuyunca denesemi diyorum arkadaslar? bu arada hüseyin kardesim tesekkürler

merhaba seheryeli; yazdışın yazı beni etkiledi çünkü bende sevdiğim insanla evlenebilmek için tam 2 seneden beri babamın ikna olmasını bekliyorumçok dardayım sen bu mesajı yazalı baya olmuş tarih eski sen nasıl oldun ikna olmuştur inşailenyaptığın bi dua varsa benimle paylaşırsan çok sevinicem çok dardayımdua paylaşımlarını bekliyorum şimdiden sağollmesela bu ayak yıkıp su içirmek falan onu yaptın mı bana ilginç geldiALLAHIM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİNHAYIRLISIYLA DERTLERİMİZE DERMAN VERSİN

Alıntı Yaparak Cevapla