06-27-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Celb ve Birleştirme için Bir çok Tertibi Bir Arada Veriyorum
esilam Nickli Üyeden Alıntı
5- Bu ayetler şahsın yüzüne karşı veya ardından (arada kimse olamayacak) 21 den az olmamak kaydıyla okunursada tesir eder Hatta bu tesir daha kuvvetlidir
ayetler şunlardır;
“bismillahirrahmanirrahim Ferdün hayyun kayyumun hakemün adlün kuddüsün anetil vücuhu lil-hayyil- kayyum”
--------------------
Yukarıda yazdıklarınız Cennetül esma ile yapılan bir uygulama büyük ihtimal büyü değil yada en azından ben öyle biliyorum  
okudum fakat emin olmak istedim   
sormak istediğim kişiyi görüp görmemek hiç önemli değil mi ?
bu terkibi gece mi gündüz mü yapmalı ?
ve ayrıca toplamda kaç gün okumalı ?
ve ayrıca toplamda kaç adet okunmalı ?
Bilgilendirirseniz sevinirim
Paylaşımnız için teşekkürler 
"Esilam" kardeşim, sorunuza cevap verecektim ama "kemtamin" arkadaşım doğu yanıtlamış surunuzu ona da teşekkür ediyorum ve burada bir şeyi vurgulamak istiyorum Bir dua okuyacaksanız, ve bir niyet için okuyacaksanız bundan bir netice almak istiyorsanız bu okumadan kimsenin haberinin olmaması gerekiyor
Dua kul ile Allah arasındadır, okuma bittikten sonra dahi kimseye söylemeyiniz, hem o duadan alacağınız sevap azalacaktır (doğrusunu Allah bilir) hem de çoğu zaman Allah dileğini 3 günde vermez 5 günde verir ya da 1 yıl sonra verir bilinmez
Yaptığınız okumayı, duayı, esmayı, ayeti mahşere kadar kimseye söylemeyiniz Sizin için en hayırlı olan budur, benim düşüncem bu yönde O nedenle diyelim ki bu gün bir dua okudunuz cevabını da hemen bekliyorsunuz, e bakıyosunuz okudum bir şey olmadı (deme), ne zaman olacağı belli olmaz Allah hepimize dakikasında cevap vermez, günahkar olanımız var, tövbe etmesi gerekenimiz var, Allah kimi zaman kulunun duasına cevabı 10 yıl sonra da verebilir Fakat arkadaşına diyorsun ki ben şunu şu niyetle okudum fakat bir netice alamadım, dediğin zaman artık o dakikadan sonra alacağın bir netice var ise de kaybetmiş olursunuz kardeşlerim
Hiçbir okuma karşılıksız kalmaz Bir dua, ayet, esma vs okuduğunuz zaman günahlarınız yağmur damlaları gibi bir bir dükülürler Kardeşlerim sakın ola ki böyle durumları de göz ardı etmeyelim
Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim ki En güzel dua, en hayırlı dua karşılık beklemeden yapılan dualardır
- Sağımda ki ve solumdaki melekler, siz beni ömrüm boyunca koruyacak ve Allah sizi beni korumak ve benimle ilgilenmek üzere görevlendirdi, Allah sizden razı olsun, bu okuyacağım fatihanın sevabını sizlerin ruhlarına hediye ediyorum deyip bir dua edin kardeşlerim, misaller anlatmakla bitmez
Doğrusunu Allah bilir
selametle
Bu yazıyı inşallah hepiniz okursunuz
|
|
|