Yalnız Mesajı Göster

Celb ve Birleştirme için Bir çok Tertibi Bir Arada Veriyorum

Eski 06-27-2012   #9
Prof. Dr. Sinsi

Celb ve Birleştirme için Bir çok Tertibi Bir Arada Veriyorum

sevgiak bunu sana cevap yazmak istedim ,
çünkü bizde biliyoruz zorlama yok isteyen yapar yapmaz yazılanları iyi oku evet hüseyin kardeşim iyi niyetle bildiğini paykaşmak istemiş ama benim isyanım ,irademiz kontrolünü elimizden alacak terkipler var ne demek isteyen yapar ,peki bu formülleri bize karşı biri uygularsa doğrumudur burada iradeye hükmetmek var,ben insanların sevgi aşk,ihtiras özeeliklede kadınların yapmaktan çekinmediklerine çok şahidim,sanırım yaşın küçük senin ,bende kadınım ama Allah kadın şerrinden korusun diyorum ,genel olarak ihtirasları çok olduğundan herşeyi herşekilde kullanırlar isyanım o yüzden,bu tip insanların çevrende olmuyacağından eminmisin,yada senin bunları uygulamaya niyetin mi varHelal olan için yapılan herşey tamam (iyilik adına) ama başkalarının iradesine,hanesine kalbine hükmedecek hükümlerde var,sonra bu hüseyin kardeş antepliymiş ve anladığım kadarıyla inançlı büyünün ne demek olduğunuda biliyor ,iyi niyetli olarak yazdı ama kötü kullanılırsa aracı olmaktan onada günah vardır uyarmak istedim,ve ben hüseyinin verdiği duaları okuyorumsanada tavsiyem iyi oku,iyi düşün ,"bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın " zihniyetinden kurtul o yılan gelir birgün senide sokar,bu çok bencilce uydurulmuş bir sözSon olarakta her koyun kendi bacağından asılır diyorsan bu büyü tertipleriyle insanların haklarına tecavüz etmiş olursun,demokrasiyede aykırıdır,aslında seninle yüzyüze konuşmak isterim

Alıntı Yaparak Cevapla