Yalnız Mesajı Göster

Mümtehine Suresi 7.Ayet Okuyun Lütfen...!

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mümtehine Suresi 7.Ayet Okuyun Lütfen...!

shadow Nickli Üyeden Alıntı

verdiin ayet ve güzelaam eşler arasını düzeltmede etkili değil neden bliyormusuneşlerin arasını bozan sebbeler kendinizi indirmeyemediinizdenneyin o yuvayı yıkmak için darbe vurduğunu bilemiyorsunuzdolayısıylada çözüme uzaksınızhiç bir çözüme kişinin negativitesini temizlemeden vede sol kulağın üzerinde ki baş kısmındaki beyin depo merkezini silmeden ve oraya yeni bilgiler dopalamadan veyaeski olumsuzlukları unutturmadan bunları başarmanız imaknsız denecek kadar güç ki;bu söylediklerimi ne kadar başarabilirsinizelbette ümitsiz olmayınızsizlere ümtisiz gibi yazıyorum ama ümit yazılarımın içerisindesizler bu şeyleri uygularken dahada çok sorunlar yumağıyla uğraştığınızın ve o sorunları müzminleştirdiğinizin farkında bile değilsiziumarım herşey gönlünüzce olur güzel insanlar

Ben yazmadım o ayeti sadece oturdugum semtte bir ilahiyatcı profosör bir abimiz var o verdi shadov biz vesile olduysak ne mutlu maşallah 6 kişiyede olmuşuz ve ilginc olanda esiyle sorunalrı olan insanlar maşallah diyelimde araalrı bozulmasın mazallah nazarda var maşallah maşallah maşallah diyelim

haksızmıyım

Alıntı Yaparak Cevapla