Yalnız Mesajı Göster

Çok Kuvvetli Muhabbet (Denenmiş -Elif Duası)

Eski 06-27-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Çok Kuvvetli Muhabbet (Denenmiş -Elif Duası)

ben de uzun 20 gun yakın her gece namazımı kılıyor ve dualarımı okuyorum ben pazar gecesi bu duayı namazı kılmıstım 2 ay oldu bız ayrılalı 1 aya yakın ne mesjmıa tlf cevap vermedi ve konuasacak bır sey olmadıgını ayrılamında sebebı olmadıgını soyluyordu 10 gunce bana kullandıgı hattı degıstırdgını (vodf du turkecele gecmiş) artık msjlarını buaraya yazmamı ıstedıgını belırttı daha sonra sonra yenı numarasına tlf actım 10 15 dk konustuk ama gunluk konular daha sonra 3 defa da her bırı 45 50 dk konusmaya basladık yalnız konusmalar soguk gıbı eskısı gıbı degıl gercı bunuda razıyımm bugunde konustuk 1 saate yakın bırde bırlıkteyken benı ararken ozel no dan arasıra arardı ılk konusmamız ın oncesi ozel nodan bır cagrı gordum ben onu aradım sonra actı senmı aramıssın dedım yokya ben senı nıye arayım dedı baskasıdır dedı bana bugunde yıne ozel no da bır cagrı gordum aradım ve actı ama ben senmı aradın dıye sormadım oglak burcu kendısı bıraz ınatcıdır bayanlara soruyorum bana tamamen ayrıldıgını soyleyen konusacak bır sey olmadıgını soyleyen artık hayatında ben yokum karsına daha ıyılerı cıkacak dıyen ve 1 aya yakın hıc cevap vermeyen sonra yalnız telefon hattını degıştıren bunuda haber veren ama1 haftalık konusmalarımızda eskısı gıbı bır durum yokben her gece onun sevdıgım vb msjlar cekıyorum bayan arkadaslar sızlerın yorumunu almak ısterımtabıkı sunu uantmayalım15 gundur her gece dualarımı ve havcet namazımı eksıt etmemeye calısıyorum tesekklerkız arkadasımın davranısları nedır sızce
Alıntı Yaparak Cevapla