Yalnız Mesajı Göster

Çok Kuvvetli Muhabbet (Denenmiş -Elif Duası)

Eski 06-27-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

Çok Kuvvetli Muhabbet (Denenmiş -Elif Duası)

sevgili umut kardeşim asla yılma yani öyle düşünme bende şuanki sevgilimden bi 5 ay ayrı kaldık bana hiç bi sebep sunmadan ayrıldı ve bende aynı senin gbi hissediyordum ve evdekilerlede bi çok problemim vardı evdeki hiç kimse benimle knouşmuyordu gene suçum yokken yanlış anlama yüzünden beni dinlmiyorlardı bile kouşmuyorlşardı işden eve gelmek bile istemiyordum akşammolmasın eve gitmiyim die dua ediyordum ve bir sihirli değnek gibi herşey puuuuffff oluverdi erkek arkaaşım bin pişmanlıkla geri döndü hemde öncekine nazaran süper halde değişerek çok anlayışlı bana aşık biri olarak döndü ben ne mi yaptım hi bişey sadce normal namazımı kılıp hüngür hüngür aglayarak dua ediyordum bu acılardan kurtulayım die şuanda tayinim çıktı başka şehirdeyim ve beni bendne çok seven biride hayatımda tek sorunumuz ailem evlenmemize izin vermiyorlar ve hakaret derecesine varan laflar inşallah Rabbim bundanda bizi kurtarır feraha ulaştırır her namazımda duamda sanda dua edeceğim arkadaşım yüreğini ferah tutherşey düzelecektir
Alıntı Yaparak Cevapla