Yalnız Mesajı Göster

Çok Kuvvetli Muhabbet (Denenmiş -Elif Duası)

Eski 06-27-2012   #9
Prof. Dr. Sinsi

Çok Kuvvetli Muhabbet (Denenmiş -Elif Duası)

umut Nickli Üyeden Alıntı

korkunç denilecek derecede canım yanıyoraklımı kaçıracak gibiyim dayanamıyorum diyorum her yıkılışımda ölüm çıkmazlarda tek çıkar yol gibi duruyor karşımda sessiz soğukasılı kaldım sanki bi ipin ucunda ,boğuluyorum ama ölemiyorum ne ip kopuyor nefes alabiliyorum,ne de sersefil şu hayatıma son verebiliyorumöyle bi cehennemde kaldım ki
çok seviyorum,akıl dışı belki,aklın alamayacağı kadar çokseviliyormuyum bilmiyorum hayatımdan çık git diyorum ya da kal ne kalıyor ne gidiyor isyan yersiz ve çok can yakıyor ama zaman akıp gittikçe isyana geçişi oluyor her acının isyan ben bunu istemiyorumöyle çok dua ettim ki öyle çok inandım ki her an her saniye gözümü kapayaıp açıncaya kadar bile dua ettim ediyorumonu sen sevdirdin diyorum!şimdi neden böyle oldu bn istemedim ki onu bnm kaderime sen yazdınşimdi kaderime dargınım diyorum olmayacaksa sevdirme daha fazla diyorum unuttur diyorum varlığını bile hatırlatma bn bu acıya dayuanamıyorum diyorum sanki bn böyle söyledikçe daha çok seviyorumöylesine canım yanıyor ki hiç bir kelimeyle tarif edemem bunu biraz rahatlamak bu canım acımadan nefes alabilmek için en azından dualara bakınıyordum netten sonra bu paylaşımı gördümşimdi daha çok yanıyor canım herşey bana karşı gibi sanki saate bakıyorum yine bişeylere geç kalmışım diyorum hep bişeylere geç kalıyorum

isyan etme belkide bunlarda bizim sınavımız canımız yansa bile isyan etmiyelim belki bunlardada bir hayır vardır dua ediyoruz belki etmesek ne halerde olurduk

Alıntı Yaparak Cevapla