Konu
:
4444 Mucizesi Denemiştim
Yalnız Mesajı Göster
4444 Mucizesi Denemiştim
06-27-2012
#
12
Prof. Dr. Sinsi
4444 Mucizesi Denemiştim
selam arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum bana fikir
verin nolur
sevdiğim kişiyle ayrıldığımızdan beri dualarımı bırakmıyorum
çok etkisini gördüm okumalarımın fakat
sevdiğim kişi beni bırakıp başkasına gitmişti,ben gözzyaşı dökerken onlar birllikte gezip eğleniyorlardı
birlikte ne hayaller kurduğum gözümün içine aşık bakan adam bi başkası için deli divaneydi artık
ölüm gibiydi hatta ölümü istedim çünkü daha kolaydı
sonra ayrıldılar
kız onu bıraktı bir süre sonra da eski sevgilisi (aslında hiç unutmadığı,benimkiyle çıkarken bile onu düşündüğü) sevgilisine döndü
aradan bikaç ay daha geçti ben dua etmeyi bırakmadım
zamanla öfkem de geçti sadece yaşattığı güzellikler kaldı bende
vazgeçemedim bi türlü
yeri geliyor dualarım sayesinde bana aşkım canım özledim dediğini bile işitiyorum ama hep bir yere kadar
onu unutamıyor
bu o kadar belli ki
duaların etkisiyle bana yanaşıyor muhabbet ediyor sevgiliymişiz gibi bikaç saat geçiyo o kızın bıraktığı yara deşiliyor
benim onu çok sevdiğimi ve üzmeyeceğimi biliyor bunun için benimle bir şeyler başlamak istiyor belki ama belli işte onu seviyor hala nasıl ben her şeye rağmen onu affettim o da bugün gelse onu kabul eder ve ben umrunda olmam ya da iki arada bir derede kalır
napıcam bilmiyorum yani muhabbet dualarının etkisi değil benim sorunum
artık sabrım kalmadı yanlış anlamayın sevmeye değil devam etmeye değil yaşamaya sabrım kalmadı
ondan vazgeçemem vazgeçemiyorum
canım çok yanıyo
başkasını düşündüğünü gördükçe mahvoluyorum
napıcam günlük yaşamımı sürdüremiyorum ailem halimi gördükçe bana üzülüyor
önümde önemli bir sınav var çalışamıyorum
hayırlı değilse onu unutuyum diye çok dua de ettim oluru varsa hayırlı olabilecekse kıymetimi anlayabilecekse benden başkası kalmasın kalbinde aklında beni çok sevsin diye de dua ettim yardım edin bişey söyleyin nolur
4444 okudum onun için ilk ayrıldığımız zamanlardaydı ama hayırlı değilse unutuyum demiştim tam hatıtrlamıyorum ama kesinlikle olsun demedim hiç
Allah çok büyük var elbet bir bildiği ama sizlerin düşüncesi ne,konuşabileceğim fazla kimse yok olsa da aşk acısından anlamazlar fikirlerinizi söyleyin nolur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul