Yalnız Mesajı Göster

4444 Mucizesi Denemiştim

Eski 06-27-2012   #12
Prof. Dr. Sinsi

4444 Mucizesi Denemiştim

selam arkadaşlar sizlerden yardım istiyorum bana fikir verin nolursevdiğim kişiyle ayrıldığımızdan beri dualarımı bırakmıyorumçok etkisini gördüm okumalarımın fakat sevdiğim kişi beni bırakıp başkasına gitmişti,ben gözzyaşı dökerken onlar birllikte gezip eğleniyorlardıbirlikte ne hayaller kurduğum gözümün içine aşık bakan adam bi başkası için deli divaneydi artıkölüm gibiydi hatta ölümü istedim çünkü daha kolaydısonra ayrıldılarkız onu bıraktı bir süre sonra da eski sevgilisi (aslında hiç unutmadığı,benimkiyle çıkarken bile onu düşündüğü) sevgilisine döndüaradan bikaç ay daha geçti ben dua etmeyi bırakmadımzamanla öfkem de geçti sadece yaşattığı güzellikler kaldı bende vazgeçemedim bi türlü yeri geliyor dualarım sayesinde bana aşkım canım özledim dediğini bile işitiyorum ama hep bir yere kadaronu unutamıyorbu o kadar belli kiduaların etkisiyle bana yanaşıyor muhabbet ediyor sevgiliymişiz gibi bikaç saat geçiyo o kızın bıraktığı yara deşiliyorbenim onu çok sevdiğimi ve üzmeyeceğimi biliyor bunun için benimle bir şeyler başlamak istiyor belki ama belli işte onu seviyor hala nasıl ben her şeye rağmen onu affettim o da bugün gelse onu kabul eder ve ben umrunda olmam ya da iki arada bir derede kalırnapıcam bilmiyorum yani muhabbet dualarının etkisi değil benim sorunumartık sabrım kalmadı yanlış anlamayın sevmeye değil devam etmeye değil yaşamaya sabrım kalmadıondan vazgeçemem vazgeçemiyorumcanım çok yanıyobaşkasını düşündüğünü gördükçe mahvoluyorumnapıcam günlük yaşamımı sürdüremiyorum ailem halimi gördükçe bana üzülüyorönümde önemli bir sınav var çalışamıyorumhayırlı değilse onu unutuyum diye çok dua de ettim oluru varsa hayırlı olabilecekse kıymetimi anlayabilecekse benden başkası kalmasın kalbinde aklında beni çok sevsin diye de dua ettim yardım edin bişey söyleyin nolur4444 okudum onun için ilk ayrıldığımız zamanlardaydı ama hayırlı değilse unutuyum demiştim tam hatıtrlamıyorum ama kesinlikle olsun demedim hiç Allah çok büyük var elbet bir bildiği ama sizlerin düşüncesi ne,konuşabileceğim fazla kimse yok olsa da aşk acısından anlamazlar fikirlerinizi söyleyin nolur
Alıntı Yaparak Cevapla