Yalnız Mesajı Göster

4444 Mucizesi Denemiştim

Eski 06-27-2012   #13
Prof. Dr. Sinsi

4444 Mucizesi Denemiştim

21mart Nickli Üyeden Alıntı

cemre çok teşekkürler çok güzel şeyler yazmışsın ama ben hala düşünüyorum hep acaba diyorum işte ne bileyim onun yüzünden böyleyim tövbe et demişsin ne için tövbe edicem benim bu konularla alakalı hiçbir bilgim yok aydınlatırsan sevinirim bir de ben çalışıyorum abdestsiz olarak okuyabilirim di mi önce niyet mi edicem

yani canım tövbe et derkentertemiz kalple okuman için dedimmesela başlamadan önce 2 rekat namz kıl Allah rızası içinsonra 100 defa estağfirullah çeksonra salavat getir niyetini söyle okumaya başla canımsenin istediğini Allah zaten biliyorhiç bir bilgim yok demişsinbunları zaten zamanla öğrenirsinbişey bilmemen demek duanın kabul olmayacağını göstermezsakıın ümitsizliğe kapılma kardeşimhangi duayı okursan oku, yeterki önce Allah rızası için sonra dileğin için okugöreceksin kısa zaman sonra nasıl rahatlayacaksınsanki olmayacak gibi hissettiğin anlarda Rabbim seni sınarşükürmü edecek isyanmı edecek diyeşükret cnm kalpten isteAllah seni en kısa zamanda sevdiğine kavuştursun inşallah

Alıntı Yaparak Cevapla