Yalnız Mesajı Göster

4444 Mucizesi Denemiştim

Eski 06-27-2012   #23
Prof. Dr. Sinsi

4444 Mucizesi Denemiştim

kibele_ Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar dünden beri ayaklarım yerden kesilmiş bi durumda leyla leyla dolanıyorum
çoookk mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim
umarım benim gibi hissedenler için bir çare olur
1 sene sonra evet 1 sene sonra aradı ve biz yenidenn başladıkk en kısa zaman da da evleniyoruzzzmucize gibi bir şey
umarım sizin için de etkili olurr
4444 kere salatı tefriciye yi okuyorsunuz (ben bu sayıyı tamamlamadan dileğim oldu) bu duanın etkisini öğrendiğimde hemen okumaya başladımha çok inanarak yaptım mı(ara ara olmaz dediğim oldu hani) aklıma başka birşey gelmedi mi derseniz(tabiyki geldi çünkü insanızzz )geçen cuma başlamıştım bu cumratesi beni aradı ikimizin tanıdığı bi arkadaşa ulaşır benim numaramı istemiş(ayrıldığımızda değiştirmiştimm)
ve ağlayarak aradıııçoooook mutluyum umarım dileğen isteyen herkesin dileği gerçekleşir
1-duayı okumadan önce abdest alın
2-saati önemli değil
3-başınızı kapatın ben oyle yaptım
4-niyetinizi soyleyin(Allahım şu şu dileğimin olması için peygamberimiz HzMuhammed MUstafa sav'ı aracı kılıyorum ya Rabbim ona getirceğim bu mübarek salavatların yüzü hurmetine dileğimi kabul eyle ya Rabbel Alemin)
5-başlangıçta euzu besmele çekin bi daha çekmenize gerek yok çünkü çok zor ilerleyen bir dua
6-
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek
7-bana bu duayı soyleyen 7 gün içinde bitir dedimişti ben bitiremedim ama 7 gün haber aldımallah mutlaka bir kapı açıyor olacak işleri çabuklaştırıyorbir sebep yaratıyor dedioyle de oldu çoook şükür
dileğinizin gerçekleşmesi dileğiyleallah yardımcısı olsun tüm sevenlerin

adına çok sevindim allah ayırmasın artık inşallah darısı bu sitede kavuşamayanların başına ve benim başıma inşallah
ben ve diğer sevdiğine kavuşamayan kişilerde buraya birgün senin gibi işte evet evleniyorum kelimesini yazabiliriz inşallah amin diyelim

Alıntı Yaparak Cevapla