Yalnız Mesajı Göster

4444 Mucizesi Denemiştim

Eski 06-27-2012   #24
Prof. Dr. Sinsi

4444 Mucizesi Denemiştim

arkadaşlar tefriciye abdesli abdestsiz, muayyen günü yada dışı, otururken kalkarken yatarken bile okunabilecek bir tesbihtir hala ısrarla abdestsiz olurmu hasta oldum olurmu yan yattı çamura battı oynuyosunuz bu bir sure değil dua yada ayet değil bu salavattır ve anlamını okursanız beni anlayacaksınızanlamı
"ım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, 'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et"
anlamından anlaşılacağı gibi allahtan peygamber efendimiz ve nübarek ashablarına salat ve selam iletmedirve peygamber efendimiz(sav) buyururki

"her kim,benim üzerime salavat getirirse,Allahu Teala bu yüzde o kimseye on misli mağfiret eder"
yani bu salavat o salavatların içinde en kıymetlilerindendir okudukça hem allah katında yükselmeye hemde peygamber efendimiz (sav) in şefaatine nail olacaktır
bu kadar güzel sonuçları olan bu salavatı okumak size hiç bir şey kaybettirmeyecektirallaha emanet olun

Alıntı Yaparak Cevapla