Yalnız Mesajı Göster

4444 Mucizesi Denemiştim

Eski 06-27-2012   #29
Prof. Dr. Sinsi

4444 Mucizesi Denemiştim

'berivan' Nickli Üyeden Alıntı

inşallah allahım hepinizinde benimde dualarımı kabul ederçok ağladımyazılanları ve özelliklede kibele_nin haberini okuyuncaokadar acıdırki insanın canımm dediği parçasından ayrı kalması boğuluyorum onsuz nefes alamıyorum sanki o benim annem babam gibiydi en zor anımda bile benimledi ama şimdi yokk :'( inşallah dönecek çok inanıyorum ve hislerim çok kuvvetli dönücek diyor
bende başladım bu salavata ama 1070 tane okudum şimdi son okuduğumu üzerine eklemişmiydim hatırlamıyorum yeniden başlamam gerekecekumarım kavuşurum,sizlerde kavuşursunuz :'(
--------------------
inanın sürekli sürekli zikir çekmekten başıma ağrılar giriyo allahın gücüne gimtesin ama dilim hiç boş durmuyo sürekli okuyorumhepsinin karşılığını alacağımı da biliyorumstresten sıkıntıdan dişlerimi sıkıyorum farkında deilim diş etlerim ağrıyo artık sağlığım iyice bozuldu bişe yiyemiyorum hayattan koptum resmen ne büyük bi acı bu allahım daha kötülerini vermesin inşallahdualara devam ne diyim

cnm benim aynı şey başıma gelmişti 1 yıl önce inan her yolu denedim senin gibi üç ay içinde sinir krizi geçirdim iki defa ailem çok üzülüyordu bu halime, uyuyamıyordum, yemek yiyemiyordum, sürekli aynı anı (ayrılık anını) hatırlayıp saatlerce ağlıyordum, nasıl bişey olduğunu yaşamayan bilemez, öyle büyük bi acı ki, allahım ölüm bundan daha mı az acıtır diye düşünmeye başlıyorsunuz, hep dua ettip rabbime tam 3 ay sonra bir mucize oldu beni aradı ve 15 gün içinde barıştık hemde hiç beklemediğim şekilde beni sevdiğini, çok özlediğini, bensiz geçen zamanların cehennemden farksız olduğunu söylüyordu, şimdi nişanlıyız, benim için bir mucize gerçekleşti, inanın özel bir dua okumadım ama allaha hep dua ettim bildiğim tüm duaları, namaz kıldım sürekli, 3 ay geçtikten sonra rüyamda onu gördüm bana gülümsüyordu, allahım malum etti bana hiç ummadığım bir anda msg aldım ve sonra barıştık

Arkadaşlar inanın hayatımızda kötü olayları yaşamamızın en büyük sebebi allaha dua etmeden onun emir ve yasaklarını eksiksiz yapmamaktan kaynaklanıyor, yoksa rabbim yüzünü yere eğdirmeyen kullarının her daim yanında, beni affetti, benide mutlu kullarından biri yaptı, binlerce şürürler olsun yaradana, binlerce şükürler olsun onun kudretine, onun her şeye gücü yeter, yeter ki o "OL" desin, bu musibetle bana varlığı hatırlattı, ona dönüşümü sağladı, beni sınadı ve ben ona döndüm beni affetti,
Rabbim herkezi affetsin, herkezi mutlu kullarından eğlesin, dualarınıza devam edin arkadaşlar, o hepsini duyuyo ve bir gün mükafatını alıcaksınız

Alıntı Yaparak Cevapla