Konu
:
4444 Mucizesi Denemiştim
Yalnız Mesajı Göster
4444 Mucizesi Denemiştim
06-27-2012
#
31
Prof. Dr. Sinsi
4444 Mucizesi Denemiştim
canım niyet ettim allah rızası için şu kişinin dileğinin gerçekleşmesi için salatı tefriciye okumaya diyosunuz
illaki onun dileğini bilmene gerek bile yok onun adına anun isteğine okuyorum demen yeter
bu arada büyü muska için en güzel çare peygamber efendimizin yaptığı gibi yatmadan önce 21 nas felak ve ihlas oku sağ eline üfle tüm vucudunda elini gezdir
allah o tür kötülüklerden korur sizi
birde benim başıma gelmişti banada bu tarz şeyler yapmışlardı hocam bana şu tavsiyede bulunmuştu
yasin suresini perşembe günü ikindi namazıyla akşam namazı arası okuyacaksın
bunu 3hafta boyunca yapacaksın
ama YASİN suresinin içinde 7 mubin ismi geçer, mübine geldiğinde mübin duası vardır onu 3 kere oku tekrar yasinin başınına gel ikinci mübin durağında tekrar oku tekrar başa gel 3-4-5-6- ve 7 aynı şekilde mübin duasını okuyup baştan başla
sonra onu EVDE kullandığınız suya üfle
(biz tüm ev etkilenmiştir diye içtik ve bundan özellikle evdekilerin haberi olmamamsını sağla, çünkü büyü evde birilerini etkilediyse o ısrarla içmeyecektir o sudan bu büyünün etkisidir
)41 gündü sanırım yada 21 bu su içilecek
ben damacana suya yapmıştım ve bitmeden su takviyesi yapmıştım kı dualı su etkisi devam etsin diye
benim özellikle erkek kardeşimde müthiş değişiklik gözlemledik kesinlikle yap üşenme sakın
birde sirkeli suya 21 kere nas felak ihlas oku üfle onu salataya falan koy sabahları aç karnına birkaç yudum iç
iyileşince inşallah bana dua et
--------------------
bu arada bu kadar soru sorup kafasında soru işareti olan arkadaşlara tavsiyem hiç okumasınlar
Allah içten ve samimi olan, Allahın vereceğine kalpten inananarak yapılan duaları kabul eder
boşuna vaktinizi almayın
öyle dua edilmez
kimseyi yanlış yönlendirecek kadar cahil olmadım allahtan korkarım ve defalarca anlattım
biz defalarca okuduk ben bu duayı ezbere biliyorum binlerce hatta milyonlarca kez başkalarının niyetleri için okudum
ve çok şükür çoğu kabul oldu
bir dilek için bir kere okunur 2-3 kere okunmaz
sayıda hata varsa geri dönülmez, bilin ki hayırlı değildir hakkınızda
eski erkek arkadaşım için okumuştum bi türlü bitirememiştim
hatta farklı dileklerle denedim işte evlenelim dedim olmadı,ayrılmayalım dedim olmadı,ailelerimiz tanışsın dedim olmadı
en sonunda dedim vardır bunda bi hikmet gerçekten varmış iiki olmamış
) çok şükür
ki ben müthiş tefriciye okurum günlük 1000-2000 çok rahat bitiririm okuyamadım
ona göre düşünün
offfffff anlat anlat dilimde tüy bitti
valla iilik yapım diye yazdım nerdeyse pişman olacağım
))
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul