Yalnız Mesajı Göster

4444 Mucizesi Denemiştim

Eski 06-27-2012   #42
Prof. Dr. Sinsi

4444 Mucizesi Denemiştim

[quote=demeltem;483975]
ölümlü Nickli Üyeden Alıntı

hakkında hayırlısı olsun canım ya insallah olurama cok yorucu keske gelip bir gunumun nasıl gectigine sahit olsan ama emeginin karsiligini alıyorsunben de senin için dua edicem786 besmeleyi denedin mi bu niyetin için?birden o gecti kalbimden istersen bi oku ne de olsa HER İŞİN BAŞI BESMELEDİR
--------------------

yok denemedim canım nasıl okucam bilmiyorumki:S oda etkilimi benimki biraz inatçı ama son ıkı gunde kucuk bı gelısme oldu sankı ama tam emın degılım ama cok dua edıyorum

sabah ezanlarında kalk namazsını guzelce kıl sonra niyet et deki rabbim hayırlı bir rızık kapısı ac ama ben bankada calısmayı cok istiyorum de bu niyetle 786 besmele-i serifi oku ve buna 7 gun devam ethersey onun rızkı veren o ne de olsa biz sadece ahir omrumuzde onun olanı gecici bir sure kullanmak için izin istiyoruz ben mulaka gittigimde bir suru torpilli vardıbenimse ALLAH tan baska kimsem yoktumulakattan cıkınca dogru sarıyere telli baba hzturbesine gittim orda telli babaya benim için dua etmesini vesile olmasını isteyerek ALLAH a dua ettimhamd-u senalar olsun ki rabbim kabul ettitelli babanın ve benim dualarımı reddetmedi sonra ben tefriciyeye basladım hayırlı rızık kapısı için biitigi gun banka sınavını kazandınız die tlfmesaj geldi
--------------------
elinden geleni yap sonra dualara sarıl hayatında oyle guzel mutluluklar olur ki?sonra oturup mutluluktan aglarsın rabbim beni ne kadar cok seviyor mussun?ben nasıl sana layık bir kul olucam?sukrumu nasıl yapıcam diye oturup aglarsın!!

Alıntı Yaparak Cevapla