Konu
:
4444 Mucizesi Denemiştim
Yalnız Mesajı Göster
4444 Mucizesi Denemiştim
06-27-2012
#
42
Prof. Dr. Sinsi
4444 Mucizesi Denemiştim
[quote=demeltem;483975]
ölümlü
Nickli Üyeden Alıntı
hakkında hayırlısı olsun canım ya insallah olur
ama cok yorucu keske gelip bir gunumun nasıl gectigine sahit olsan ama emeginin karsiligini alıyorsun
ben de senin için dua edicem
786 besmeleyi denedin mi bu niyetin için?birden o gecti kalbimden istersen bi oku ne de olsa HER İŞİN BAŞI BESMELEDİR
--------------------
yok denemedim canım nasıl okucam bilmiyorumki:S oda etkilimi benimki biraz inatçı ama son ıkı gunde kucuk bı gelısme oldu sankı ama tam emın degılım ama cok dua edıyorum
sabah ezanlarında kalk namazsını guzelce kıl sonra niyet et deki rabbim hayırlı bir rızık kapısı ac ama ben bankada calısmayı cok istiyorum de bu niyetle 786 besmele-i serifi oku ve buna 7 gun devam et
hersey onun rızkı veren o ne de olsa biz sadece ahir omrumuzde onun olanı gecici bir sure kullanmak için izin istiyoruz ben mulaka gittigimde bir suru torpilli vardı
benimse ALLAH tan baska kimsem yoktu
mulakattan cıkınca dogru sarıyere telli baba hz
turbesine gittim orda telli babaya benim için dua etmesini vesile olmasını isteyerek ALLAH a dua ettim
hamd-u senalar olsun ki rabbim kabul etti
telli babanın ve benim dualarımı reddetmedi sonra ben tefriciyeye basladım hayırlı rızık kapısı için biitigi gun banka sınavını kazandınız die tlf
mesaj geldi
--------------------
elinden geleni yap sonra dualara sarıl hayatında oyle guzel mutluluklar olur ki?sonra oturup mutluluktan aglarsın rabbim beni ne kadar cok seviyor mussun?ben nasıl sana layık bir kul olucam?sukrumu nasıl yapıcam diye oturup aglarsın!!
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul