Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

ercü Nickli Üyeden Alıntı
temiz bi dayak çektirin derim 100 tl ye adam kesiyolar bi adamımı dövdüremiyosunuz

Ne demek arkadaşım yangına körükle gitmek yanlış

Sevgili kardeşim ,hayat bir sınav bizlerde bunu ya başarıyla yada başarısız bir şekilde vermek mecburiyetindeyizBak ne güzel demişsin Allahı mı hiç unutmadım diye devam et bu dünyada olmazsa öbür dünyada sabrının sefasını süreceksin inş Ne canına kıy ne de babama diini bağlayacak bir şey yaptırSeni çok iyi anladım zamanında bende çok zor zamanlar geçirdim bittim öldüm dedim ama ne bittim ne de öldüm bir gün gelecek sen herkesten daha çok rahat edeceksin inş o gün belki yaralı bir ceylan gibi olacaksın ama bazen de hiç yaşamamış gibi olacaksın bunları bilmiyorum ne kadar anlatabildim İsyan etme her zaman duandan vazgeçme Arkadaşımın söylediği gibi yapacağınız tek sey kanunlara sığınmak Yazdıklarını okurken ağladım inan bir insan öz evladına canım dediği eşine nasıl yapar bunu dedim dedim ama insanoğlu nankördür
Belki söylediklerim acını dindirmez ama senin için bu gece dua edip selamete cıkmanı isteyeceğim rabbim gönlüne göre versin canım kardeşim Kandilin mübarek olsun

Alıntı Yaparak Cevapla