Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #9
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

kader gözünü bağlamışsiz olmaz dedikce inadına yapıyor abinin psikolojisi bozulmuş hem yanlış yapıyor hem dinlemiyor hemde evi terk etmiş hiç üstüne varmayın bi müddet aramayın konuşmayın ikisi aynı evde bi yaşasın kısa zaman sonra bir birlerine batmaya başlarlar ve kavgalar çoğalır ve ayrılırgöreceği tecrübe edeceği şeyler olacaktırne yazık ki böyle kadınlar var kendinden genç erkeği kancayı atarak hüküm sürmek kukla gibi oynatmak için her şeyi göze alıyorlarbenim oğlumun sevgilisi büyük ,hoşlanmadım çocuğun üstünde baskı kuruyor tanıştım sahiplenmiş benim civcivi inadına dedim ki evlenin bi de çocuk yapın hiç karışmam dedimerkekten büyük kadınlar çok bilmiş oluyor kısacası kart oluyorlar zira onları alacak kendi yaşında birilerini bulamıyorlar kakalıyorlar kendilerini yaş geçtiği için bir an önce çocuk doğurmak istiyorlar benim gelin adayı çok komik dudaklarını büzerek konuşuyor ve tiz bir sesi var şimdi bana iyi görünmeye çalışıyor el ele tutuşup yan yan durdukları zaman belli büyük olduğu kardeşi yaşında ama utanmıyor fazla yüz vermiyorum öle içi geçmiş ki bacak bacak üstüne atıp memur gibi oturuyo bana geldiği zaman sevmedim ama dua okumuyorum yormuyorum kendimi ne yaparsa yapsın şimdi bunlar çok ayak bilir ilerde evlenince ortada kalacağını biliyorlardırmaksat evlenmek ve baskı kurmak sonrası hüsran kendi düşen ağlamaz üzülme iş olacağına varır
Alıntı Yaparak Cevapla