Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #11
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Abreas Nickli Üyeden Alıntı

bedduamı? bide üstüne beddua mı etsin yani aman yok haklısın boşvermeliyim ))) 12 yıl daha düşünemem inşallah Allah verirde bir an evvel görürüm o yoluna ben yoluma)

yazılanları okudum ama aklım mantığım almıyor heleki burdaki ''boşvermeliyim - o yoluna ben yoluna'' sözlerine hiç inanasım gelmiyor 12 yılını vereceksin üstüne hem allahın sevmeye sevilmeye layık olan adını VEDUD'u okuyacaksın hemde kafanın tası attı diye kahrolsun diye KAHHAR'ı okuyacaksın buda yetmedi özür bekleyeceksin
namaz kılıyormuşsun madem, bazı şeyleride iyi bilmen gerekir bu dünyada hesabını alamadığın birçok şeyin hesabını diğer tarafta vereceksin sen, ben haklıyım diyorsun ama karşı tarafın haklılık oranı nedir biz bilmiyoruz, sadece allah biliyor yıllardır başkası yada başkaları için okudugun yaptığın ne varsa diğer tarafta karşına çıkacak gizlisiz saklısız yüzüne çarpılacak
ya özür beklediğin kişi allah katında haklıysa? ve sende içinde beslediğin o nefsinle sınanıyorsan?

bana kalırsa sen nefsine yeniksin onu unutmak değil tekrar ayaklarıa gelsin isteğin var özür değil o kişi özür dileyince ne değişecek için rahat edecek, bak gördünmü ayaklarıma kadar geldin özür diledin diyerek ezeceksin bu seferde özür dileyenin pişmanlığını yüzüne farklı vurarak kalp kıracaksın sonra roller değişecek

ilginç birisin nedendir bilmem sana inanasım gelmiyor

Alıntı Yaparak Cevapla