Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #12
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum o yüzden tam olarak neyi nereye acıcagmı bilemiyorum Benim derdim 2 yıllık nişanlımı evliliğimize aylar kala mahallemden bir kız hatta arkadasım dediğim kız bitirdi bana sürekli nişanlımı kötülüyodu bende o zaman bir hastanede temizlik görevlisi olarak calısıyordumBirgün ben işteyken evimi aramış o kız olmadık iftiralar anlatmış babamagüya ben başkasıyla berabermişim nişanlımdan ayrılcakmısım aynı seyi nişanlımı arayakda söylemiş ama benim bunlardan hiç haberim yok eve geldiğimde babamdan birsürü dayak yedim yapmadım etmedim dediysemde olmadı nişanlımın aileside aynı sekilde bir sürü laflar sözler nişanlım inanmdaı beni tuttu ama o kız naptıysa ona aramıza güvensizliği soktu bikere sonunda ayırdı bizi suan duydum onlar birliktelermiş nişanlımın gözü benden başkasını görmezdi bir anda nasıl bukdara degişebilir yalvarıyorum bana yardım edin o kızla nişanlım birbirlerine düşman olsunlar ve nişanlım bana geri dönsün ayrılsınlar nolur birde bu olaylayların ardından babam beni işten cıkardı sürekli evde bagırıyo annemi dövüyo beni dövüyo cok kötü küfürler ediyo hayatı zindan etti o kız bize annamede banada babamında susacak dilini baglayacak birsey istiyorum sizden nolur babam alkol alıyo bunu bıraksın bize bagırmasın dövmesin insan gibi bir hayat istiyorum daha dün cıktım hastaneden siniri krizi gecirdim hap içtim kalbimde stresten 2 damar tıkanmıs anju olmam lazımmış ben daha 24 yasındayım okadar acılar cektimki dayancak gücüm kalmadı bana yardım edin Allah rızası için Tek istediğim o kızla nişanlımın birbirlerine ölesiye düşman olmaları ayrılmaları ve babamın sakinleşmesi bizi dövmemesi dilinin bizer karsı baglanması

--- Sonraki mesaj ---

hiçmi kimse yok bana yardım edecek

Alıntı Yaparak Cevapla