Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #15
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

2 yillik nişanliyimbu temmuz ayinda düğünüm olacakti En yakin arkadaşim dediğim kiz bana birsürü iftira ve tuzak kurarak beni ailemin gözünde kötü hale getirdi nişanlimada yalanlar söyledi sürekli bu durumdan kavgalar yasadik ve nişanlimi benden ayirdi çok sevdim ben onu Oda beni çok sevdi Benim için herseyi göze aldi ailesini bile Ve suan o kiz nişanlima göz dikmiş durumda Resmen peşinde nirakmiyor Nişanlimda nasil olmus bilmiyorum ama çok iyi aralari Yani resmen kiz beni ayirip şuan kendi birlikte Ben onlarin ayrilmalarini birbirlerinden nefret etmelerini Ve nişanlimin tekrar bana dönmesini istiyorum yalvaririm bana yardim edin Onlarin ayrilmasi soğumasi için ne yapmaliyim Sanki, bişe olmus okadar iyilerki Bana bunu yapip bukadar aci yaşatip nasil birlikte olabiliyolar Ben ölümden döndüm onlar yüzünden En etkili ayirma uygulamalarini bana söyleyin allah aşkina Onlari ayirmam lazim Nişanlimla tekrar iyi olmam lazim O kiz kesin nişanlima büyü yaptinolur yardim edin

--- Sonraki mesaj ---

yokmu arkadaslar yardım edicek kimse, bukadar caresiz bırakmayın beni nolur cok caresizim nişanlıma bişe oldu ve bunu o kızın yaptıgını cok iyi biliyorum 1 haftada bukadar degişirmi benim için ölümü göxe alan o kızdanm nefret edip suan birlikte olan cocuk yalvarırım ayrılmaları için bişey söyleyin tekrar beni sevsin

Alıntı Yaparak Cevapla