Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #20
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

cavabınız için tşk, sanırım düşündüğümü aktarırken yanlış aktardım,sürekli dua eden bir inbsanım ,sadece bu iş için değil başka bir çok işimde de duayı hiçbirzaman bırakmadım,her zaman da faydasını görmüşümdür,yalnız bu işte ne kadar dua etsmde bir noktaya geliyor,herşey 1 hafta güzel oluyor sonra, bir dedikodu çıkıyor,bir sebep oluyor,oratalık karışmasın diye ailesi ve kız biraz uzak durmaya çalışıyor sonra,yavaş yavaş tekrar eski konuma geliyoruz,kısaca hendeği bir türlü atlayamıyorumyaklaşık 2-3 senedir böylesürekli iyiye gidiyor,sonran birden herşey terse dönüyorherşey için sil baştan işte bu sebeplerde benim enerjimi tüketiyorsürekli güzel rüyalar görsemdesonuca dair bir ilerleme kaydedemiyorumsöylediğiniz uygulamayı yapmadım,asıl konumun içindede bahsettiğim gibi bu şekilde dua etmenin bir sakıncası varmı, sonuçta sevilmek için okuyorsunuz,iradeye müdahele hükmüne geçer mi,sürekli başka duaları okuyup hayırlıysa evlenmek nasip olsun şeklinde niyetle okunursa uygun mudurveya forumda yer alana diğer muhabbet dualarının yapmanın hükmü nedir,bu işin orta yolu nedir kısaca neyi nasıl okursak bizim faydmızı olur,çizgiyi aşmayız tşk
Alıntı Yaparak Cevapla