Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #38
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

papatyacı Nickli Üyeden Alıntı

Merhaba Forumu uzun süredir takip ediyorumBu yazıyı okuyunca üye olmaya karar verdimÇünkü kalp gözü ile aynı kaderi paylaşıyorumBen de derdimi döküp rahatlamak istedim bu yazıyı okuyuncaİnanmıycaksın belki kalp gözü arkadaşım ama kulağımda kulaklıkla çeliğin kalp gözü şarkısını dinliyordum ve nette gezinirken bu yazıyı buldum karşımdaEşzamanlılık diye buna derim ben
Ben de eşimi çok isteyerek evlendimAma hayırlı ise olsun demedim illa olsun dedimNe yazık ki umduğumu bulamadımBeni o kadar üzdü ki şimdi ona karşı en ufak bir sevgi kırıntısı bile yok içimdeO da şimdi bana deli gibi aşıkHatta öyle çok yoğun ki sevgisi ,olur da ondan ayrılırsam beni öldürür diye korkuyorum bazenAllahım o kadar zor ki sevmediğin bir insanla yaşamak beni heralde en iyi kalp gözü arkadaşım anlarNe yazık ki bazı sebeplerden dolayı bu evliliği sürdürmeye mecburumAma nereye kadar devam ederim bilemiyorumAllah yardımcımız olsunO yüzden herşeyin hayırlısını dileyin arkadaşlar

Evet Allah hepimizin yardımcısı olsunSeni çok iyi anlıyorum ama benimki daha da çıkmaz bir durumda benim çook mutsuz ve umutsuz olduğum bir zamanda Allah karşımada öyle birini çıkardıki tam ruh ikizim ama işte imkansıııııztam sevebileceğim anlaşabileceğim temiz kalpli imanlı herşeyden önce insan beni nerdeyse başına taç edecek amaaaaa işte ne yapayımşimdi nasıl çıkayım işin içinden keşke daha önce karşıma çıksaydıda böylesine acı çekmeseydimyanlış anlamayın hemen, sadece en iyi dost en iyi arkadaş olarak hem abi hem kardeş görüyoruz birbirimiziEn azından dert ortağıyız Herşeyden önce beni çok iyi anlıyo ve dinliyokocama derdimi anlattığımda hiç anlamıyo beniAma böyle bir insanıda kaybetmek istemiyorum arkadaş olmaya bile razıyımÇünkü bana o umut oldu yaşadıklarımı unutturdu bana insan olduğumu hatırlattıKocam beni rencide ederken küçük düşürken vede ailesine karşı savunmazken bu arkadaşım beni yükselttiŞimdi ne yapayım Allaha sığınmayımda nasıl çaresini bulayımDediğim gibi böyle bir insanıda görünce kocamın nasıl biri olduğunu anladım iyi bile sabretmişim bu zamana kadar bir ara artık kötü olduğumuz bir zamanda ayrılacağımı söyledimzaten o zaman değişti tamamiylekaybedeceğini anladı yaama bilmiyorum benim bu halim ne zamana kadar devam edecekçünkü çoğu zaman kocama tensel olarak bile yaklaşamıyorumaramız o kadar kötü değil ama iş o değil benim aileme saygısı bile yokbenim ailemle küs şimdi daha öncede 2 sene küsmüştü sonra barıştılar şimdi yine küs kendi agresifliğinden bilip bilmeden parlıyo çabuk dolduruşa geliyokendi ailesine de çok düşkündüdaha önceleri daha kötüydü aileme bile zor gönderirdiŞimdi banada iyi davranıyoken yapamıyorum ayrılmayıBu yüzden Allahtan hayırlısını istiyorum ve önümdeki engellerin kalkması içn çok dua ediyorumBaşka türlü huzur bulamıyorum Rabbime sığınmaktan başkayepyeni bir hayata kavuşmak engellerimin kalkması için hayırlı bir işe eve sahip olmak için allah'a sığınıyorum ve bütün dilek dualarını okudum burda ve sanki dileklerim gerçekleşecekmiş gibi hala umudum var sabrediyorumAllah'a şükürler olsun canımın sıkıldığı dertli olduğum gün bu foruma rastladım ve bugünkü halim eskisine göre daha iyi belki benimde zamanım var vakti zamanı geldiğinde bütün dualarım karşıma çıkacak beni kurtaracakbenim hala umudum var ve ben hala bıkmadan usanmadan dualarıma devam ediyorumLütfen beni yanlış anlamayın sakın yargılamayın hayat süprizlerle dolu ve hayatın karşımıza neler çıkaracağını neler yaşatacağını bilemiyoruzben sadece içimdeki çıkmazı paylaştımHayatta neler neler var ama insanoğlu içinde çıkış kapısı her zaman var Rabbimin kapıları kullarına her zaman açık yeterki ona sığının ve tevekkül edinbenim yaptığımda bu sadece

Alıntı Yaparak Cevapla