Konu
:
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
38
Prof. Dr. Sinsi
papatyacı
Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba
Forumu uzun süredir takip ediyorum
Bu yazıyı okuyunca üye olmaya karar verdim
Çünkü kalp gözü ile aynı kaderi paylaşıyorum
Ben de derdimi döküp rahatlamak istedim bu yazıyı okuyunca
İnanmıycaksın belki kalp gözü arkadaşım ama kulağımda kulaklıkla çeliğin kalp gözü şarkısını dinliyordum ve nette gezinirken bu yazıyı buldum karşımda
Eşzamanlılık diye buna derim ben
Ben de eşimi çok isteyerek evlendim
Ama hayırlı ise olsun demedim illa olsun dedim
Ne yazık ki umduğumu bulamadım
Beni o kadar üzdü ki şimdi ona karşı en ufak bir sevgi kırıntısı bile yok içimde
O da şimdi bana deli gibi aşık
Hatta öyle çok yoğun ki sevgisi ,olur da ondan ayrılırsam beni öldürür diye korkuyorum bazen
Allahım o kadar zor ki sevmediğin bir insanla yaşamak beni heralde en iyi kalp gözü arkadaşım anlar
Ne yazık ki bazı sebeplerden dolayı bu evliliği sürdürmeye mecburum
Ama nereye kadar devam ederim bilemiyorum
Allah yardımcımız olsun
O yüzden herşeyin hayırlısını dileyin arkadaşlar
Evet Allah hepimizin yardımcısı olsun
Seni çok iyi anlıyorum ama benimki daha da çıkmaz bir durumda
benim çook mutsuz ve umutsuz olduğum bir zamanda Allah karşımada öyle birini çıkardıki tam ruh ikizim ama işte imkansııııız
tam sevebileceğim anlaşabileceğim temiz kalpli imanlı herşeyden önce insan beni nerdeyse başına taç edecek amaaaaa işte ne yapayım
şimdi nasıl çıkayım işin içinden keşke daha önce karşıma çıksaydıda böylesine acı çekmeseydim
yanlış anlamayın hemen, sadece en iyi dost en iyi arkadaş olarak hem abi hem kardeş görüyoruz birbirimizi
En azından dert ortağıyız Herşeyden önce beni çok iyi anlıyo ve dinliyo
kocama derdimi anlattığımda hiç anlamıyo beni
Ama böyle bir insanıda kaybetmek istemiyorum arkadaş olmaya bile razıyım
Çünkü bana o umut oldu yaşadıklarımı unutturdu bana insan olduğumu hatırlattı
Kocam beni rencide ederken küçük düşürken vede ailesine karşı savunmazken bu arkadaşım beni yükseltti
Şimdi ne yapayım Allaha sığınmayımda nasıl çaresini bulayım
Dediğim gibi böyle bir insanıda görünce kocamın nasıl biri olduğunu anladım iyi bile sabretmişim bu zamana kadar bir ara artık kötü olduğumuz bir zamanda ayrılacağımı söyledim
zaten o zaman değişti tamamiyle
kaybedeceğini anladı ya
ama bilmiyorum benim bu halim ne zamana kadar devam edecek
çünkü çoğu zaman kocama tensel olarak bile yaklaşamıyorum
aramız o kadar kötü değil ama iş o değil benim aileme saygısı bile yok
benim ailemle küs şimdi daha öncede 2 sene küsmüştü sonra barıştılar şimdi yine küs kendi agresifliğinden bilip bilmeden parlıyo çabuk dolduruşa geliyo
kendi ailesine de çok düşkündü
daha önceleri daha kötüydü aileme bile zor gönderirdi
Şimdi banada iyi davranıyoken yapamıyorum ayrılmayı
Bu yüzden Allahtan hayırlısını istiyorum ve önümdeki engellerin kalkması içn çok dua ediyorum
Başka türlü huzur bulamıyorum Rabbime sığınmaktan başka
yepyeni bir hayata kavuşmak engellerimin kalkması için hayırlı bir işe eve sahip olmak için allah'a sığınıyorum ve bütün dilek dualarını okudum burda ve sanki dileklerim gerçekleşecekmiş gibi hala umudum var sabrediyorum
Allah'a şükürler olsun canımın sıkıldığı dertli olduğum gün bu foruma rastladım ve bugünkü halim eskisine göre daha iyi belki benimde zamanım var vakti zamanı geldiğinde bütün dualarım karşıma çıkacak beni kurtaracak
benim hala umudum var ve ben hala bıkmadan usanmadan dualarıma devam ediyorum
Lütfen beni yanlış anlamayın sakın yargılamayın hayat süprizlerle dolu ve hayatın karşımıza neler çıkaracağını neler yaşatacağını bilemiyoruz
ben sadece içimdeki çıkmazı paylaştım
Hayatta neler neler var ama insanoğlu içinde çıkış kapısı her zaman var Rabbimin kapıları kullarına her zaman açık yeterki ona sığının ve tevekkül edin
benim yaptığımda bu sadece
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul