Konu
:
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
40
Prof. Dr. Sinsi
Allah yardımcın olsun Ya Latif esmasını hergün okuyorum
İç sıkıntılarına birebir esma her geçen gün biraz daha iyi hissediyorum kendimi ayrı bir huzur veriyo insana
Her türlü vesveselere karşı Ya Kuddus esmasını okuyorum kalbimi rahatlatıyo
Bu kadar kendini harap etme her şeyi akışına bırak yoksa kafayı yersin bende gücümü çaremi dualarımda buluyorum
Bende her gün sevmediğim bir insanla beraberim bir zamanlar deli gibi sevdiğim insanla zamanında bende aşkımdan gözüm görmüyodu
Ama insan içine girdikten sonra anlıyo herşeyi bence Allah'tan hayırlısını iste
Keşke zamanında aklım başımda olsaydı
Nişanlılık devresinde annem o kadar uğraşmıştı ayrılayım diye annemin içine doğmuştu demekki ama ben ayrılamadım kaldıramam dedim kavuşmak için hep dua etmiştim
Halbuki o zaman bir sefer acı çekerdim unuturdum
şimdi böyle yıllarca çekmektense o zaman bir defa acı çekerdim
Keşke o zaman illa olsun diyeceğime yarabbi benim için hayırlıysa olsun deseydim bu kadar zaman mutsuz olmayacaktım
Şimdi eşim çok değişti sanki bana yeniden aşık oldu ama benim sevgim bitti
Ve bu durum benide çok yıpratıyo ben artık eskisi gibi olamıyorum
sevemiyorum işte unutamıyorum bana yaptıkları haksızlıkları
Bende hep Rabbim'e sığınarak huzur buluyorum
Sende ne yaparsan yap illada kavuşayım diye değil hayırlıysa benim için olsun yoksa bu sevgiyi kalbimden al Rabbim diye dua et yoksa sende sonradan çok pişman olursun
sevgi bir yere kadar gidiyo ama karşındaki insan değilse ve de nankörse o zaman ne yaparsan yap sen mutsuz olursun
Önemli olan sevmek değil önemli olan insanın iç güzelliği kalbinin temizliği isterse çirkin olsun yeterki mutlu etsin değer versinde
Şimdi benim aklım başıma geldi ama o kadar sıkıntıyı çektikten sonra ben hep ezildim temiz niyetli saf olduğum için tepeme çıktılar resmen bir de kendilerini haklı çıkarmaları yokmu o zaman daha çok sinir oluyorum
İnan bana hayırlı değilse Allah daha iyilerini layık görür sana sen yeterki temiz niyetle ve içtenlikle Allah'a sığın o zaman bu yaşadıklarında anlamsız gelir sana ben bu kadar niye hırpaladım kendimi diye
Yoksa benim gibi sende dert sahibi olursun içine ata ata
Benim çektiklerim vücudumdan çıkıyo şimdi elin adamına hiçbirşey olmuyo başkasını buluyo onu seviyo daldan dala konuyolar
dua ette kadir kıymet bilen değer veren birisi çıksın karşına
Benden sana kendi yaşadıklarımdan tavsiye
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul