Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #40
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Allah yardımcın olsun Ya Latif esmasını hergün okuyorumİç sıkıntılarına birebir esma her geçen gün biraz daha iyi hissediyorum kendimi ayrı bir huzur veriyo insanaHer türlü vesveselere karşı Ya Kuddus esmasını okuyorum kalbimi rahatlatıyoBu kadar kendini harap etme her şeyi akışına bırak yoksa kafayı yersin bende gücümü çaremi dualarımda buluyorumBende her gün sevmediğim bir insanla beraberim bir zamanlar deli gibi sevdiğim insanla zamanında bende aşkımdan gözüm görmüyoduAma insan içine girdikten sonra anlıyo herşeyi bence Allah'tan hayırlısını isteKeşke zamanında aklım başımda olsaydıNişanlılık devresinde annem o kadar uğraşmıştı ayrılayım diye annemin içine doğmuştu demekki ama ben ayrılamadım kaldıramam dedim kavuşmak için hep dua etmiştimHalbuki o zaman bir sefer acı çekerdim unuturdumşimdi böyle yıllarca çekmektense o zaman bir defa acı çekerdimKeşke o zaman illa olsun diyeceğime yarabbi benim için hayırlıysa olsun deseydim bu kadar zaman mutsuz olmayacaktımŞimdi eşim çok değişti sanki bana yeniden aşık oldu ama benim sevgim bittiVe bu durum benide çok yıpratıyo ben artık eskisi gibi olamıyorumsevemiyorum işte unutamıyorum bana yaptıkları haksızlıklarıBende hep Rabbim'e sığınarak huzur buluyorumSende ne yaparsan yap illada kavuşayım diye değil hayırlıysa benim için olsun yoksa bu sevgiyi kalbimden al Rabbim diye dua et yoksa sende sonradan çok pişman olursunsevgi bir yere kadar gidiyo ama karşındaki insan değilse ve de nankörse o zaman ne yaparsan yap sen mutsuz olursunÖnemli olan sevmek değil önemli olan insanın iç güzelliği kalbinin temizliği isterse çirkin olsun yeterki mutlu etsin değer versindeŞimdi benim aklım başıma geldi ama o kadar sıkıntıyı çektikten sonra ben hep ezildim temiz niyetli saf olduğum için tepeme çıktılar resmen bir de kendilerini haklı çıkarmaları yokmu o zaman daha çok sinir oluyorumİnan bana hayırlı değilse Allah daha iyilerini layık görür sana sen yeterki temiz niyetle ve içtenlikle Allah'a sığın o zaman bu yaşadıklarında anlamsız gelir sana ben bu kadar niye hırpaladım kendimi diyeYoksa benim gibi sende dert sahibi olursun içine ata ataBenim çektiklerim vücudumdan çıkıyo şimdi elin adamına hiçbirşey olmuyo başkasını buluyo onu seviyo daldan dala konuyolardua ette kadir kıymet bilen değer veren birisi çıksın karşınaBenden sana kendi yaşadıklarımdan tavsiye
Alıntı Yaparak Cevapla