Konu
:
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
41
Prof. Dr. Sinsi
mercannnn
Nickli Üyeden Alıntı
burada yazılanlara katılıyorum ama arkadaşlar ben de 5 yıllık sevgilim tarafından evlenmek stiyorum diye terkedildim
düşünebiliyor musunuz 5 yıl her an her saniyeyi beraber geçirdiğim adam beni bi telefonla terketti bir aydır da yok ortalıkta
nasıl uyuyo nasıl yemek yiyo anlamıyorum
diceksiniz ki senle evlenmeye mecbur değil tabi ki mecbur değil bunu ben de biliyorum ama onca yaşanmışlık bir anda nasıl silinebilir bir insanın beyninden
herkes vazgeç ondan hayır gelmez arık sana diyo ama ben de aptal bi duygu olarak nitelendirdiğim bi ümit varbiliyorum gereksiz bi ümit ama bu arkadaşımın da dediği gibi neden var o duygu
çok canım yanıyo yani tarifi yok bunun
hiç bir acı bu aşk acısına denk değil bence
geçen gün elim yandı buhar yüzünden şuanda elim kapkara ama o acırken bile kendi kendime hiçbişe onun gidişinden daha üzüntü verici değil dedim
diyosunuz ki daha hayırlı bir kişiyle karşılaşırsın peki o karşılaşma anına dek şu boğazımdaki koskaca yumruğu nasıl atıcam ben
sizi böyle,biranda silen,terk eden biri için kendinizi bu kadar mahfetmeye değermi? yazık değilmi size
bu haksızlık değilmi? diyeceksinizki elde değil? hayır
kendnizi biraz toparlayın,o kadar bırakmışsınızki kendinizi
bi düşünün ''ben kime bu kadar değer veriyorum,beni terk edip ,sevmeyen birinemi? kimin için bu kadar acı çekiorum?'' bunları sorun kendinize ve cvplarınıda yine kendiniz kendinize verin
sizi sevmeyen istemyen birinin değeri bence artık yanınızda olmamalı
Allahtan hayırlsını dileyelim her zaman
gün gelecek o çok istediğimiz dileğimizin olmayışına şükür edeceğiz
Allah bilior hakkımızda neyin hayırlı olup olmadığını
bol bol dua edin bence
onu kalbinizden alıp sizi feraha çıkarması için Yaradan'a
konuya açan arkadaşa'da sizde Yunus a
s duasını okumanızı tavsiye ederim
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul