Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #41
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

mercannnn Nickli Üyeden Alıntı

burada yazılanlara katılıyorum ama arkadaşlar ben de 5 yıllık sevgilim tarafından evlenmek stiyorum diye terkedildimdüşünebiliyor musunuz 5 yıl her an her saniyeyi beraber geçirdiğim adam beni bi telefonla terketti bir aydır da yok ortalıktanasıl uyuyo nasıl yemek yiyo anlamıyorumdiceksiniz ki senle evlenmeye mecbur değil tabi ki mecbur değil bunu ben de biliyorum ama onca yaşanmışlık bir anda nasıl silinebilir bir insanın beynindenherkes vazgeç ondan hayır gelmez arık sana diyo ama ben de aptal bi duygu olarak nitelendirdiğim bi ümit varbiliyorum gereksiz bi ümit ama bu arkadaşımın da dediği gibi neden var o duyguçok canım yanıyo yani tarifi yok bununhiç bir acı bu aşk acısına denk değil bencegeçen gün elim yandı buhar yüzünden şuanda elim kapkara ama o acırken bile kendi kendime hiçbişe onun gidişinden daha üzüntü verici değil dedimdiyosunuz ki daha hayırlı bir kişiyle karşılaşırsın peki o karşılaşma anına dek şu boğazımdaki koskaca yumruğu nasıl atıcam ben

sizi böyle,biranda silen,terk eden biri için kendinizi bu kadar mahfetmeye değermi? yazık değilmi sizebu haksızlık değilmi? diyeceksinizki elde değil? hayırkendnizi biraz toparlayın,o kadar bırakmışsınızki kendinizibi düşünün ''ben kime bu kadar değer veriyorum,beni terk edip ,sevmeyen birinemi? kimin için bu kadar acı çekiorum?'' bunları sorun kendinize ve cvplarınıda yine kendiniz kendinize verinsizi sevmeyen istemyen birinin değeri bence artık yanınızda olmamalı

Allahtan hayırlsını dileyelim her zamangün gelecek o çok istediğimiz dileğimizin olmayışına şükür edeceğiz

Allah bilior hakkımızda neyin hayırlı olup olmadığını

bol bol dua edin benceonu kalbinizden alıp sizi feraha çıkarması için Yaradan'a

konuya açan arkadaşa'da sizde Yunus as duasını okumanızı tavsiye ederim

Alıntı Yaparak Cevapla