Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #49
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

maskesiz Nickli Üyeden Alıntı

geçenlerde bir konu açmıştımeğer o konuyu okursanız beni anlayacağınızı düşünüyorum
sevdiğim insanla görüşmeye başladık ne yazıkki ikimizde evliyiz ve beraberliğimiz daha yeni ben sevdamı gizli saklı yaşamak istemiyorum amacım eşlerimizden boşanıp evlenmemizFakat bunu ona asla söyleyemem duygularını azçok biliyorum birbirimizi yolda dahi görmediğimiz günümüz üzüntüyle geçiyorŞuan onu kaybetmekyen çok korkuyorum sanki avuçlarımdan kayıp gidiverecek gibi hissediyorum çok geç ve zamansız buldum kaybetmek istemiyorum Amacım onunla zina yaşamadan birlikteliğimize devam etmek malüm ateşle barut yanyana nekadar dayanabilirkiZinasız en az günahla bu işi evliliğe götürebilmem için dualarınıza ihtiyacım varOna açıkça soramam sorguya çekemem benimle ilgili neler düşünüyorsun evlenecekmiyiz vesayire bunları söyleyemem beni kınamayın neolursunuz yardım edin allah rızası için

arkadasım evlı kadınla ve evlı adamla olmaz lutfen bu hatadan kurtul mutluluk getırmez allah rızası ıcın aklını basına topla

--- Sonraki mesaj ---

vefkın tuttugunu soyluyorlar ama sıze yapan kısı uslune gore yapmaqmıstır bence yoksa olurdu
dertlıyım Nickli Üyeden Alıntı

göya turkıyenın sayılı medyumlarından bırınden vefk yaptırdım ıkı sefer olmadı nasıl ınanayım vefkle bı kışının gelecegıne allah askına kız donmemde dönmem dıyor halende unutamamış bılıyorum ama yok dıyor

Alıntı Yaparak Cevapla