Konu
:
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
49
Prof. Dr. Sinsi
maskesiz
Nickli Üyeden Alıntı
geçenlerde bir konu açmıştım
eğer o konuyu okursanız beni anlayacağınızı düşünüyorum
sevdiğim insanla görüşmeye başladık ne yazıkki ikimizde evliyiz ve beraberliğimiz daha yeni ben sevdamı gizli saklı yaşamak istemiyorum amacım eşlerimizden boşanıp evlenmemiz
Fakat bunu ona asla söyleyemem duygularını azçok biliyorum birbirimizi yolda dahi görmediğimiz günümüz üzüntüyle geçiyor
Şuan onu kaybetmekyen çok korkuyorum sanki avuçlarımdan kayıp gidiverecek gibi hissediyorum çok geç ve zamansız buldum kaybetmek istemiyorum
Amacım onunla zina yaşamadan birlikteliğimize devam etmek malüm ateşle barut yanyana nekadar dayanabilirki
Zinasız en az günahla bu işi evliliğe götürebilmem için dualarınıza ihtiyacım var
Ona açıkça soramam sorguya çekemem benimle ilgili neler düşünüyorsun evlenecekmiyiz vesayire bunları söyleyemem beni kınamayın neolursunuz yardım edin allah rızası için
arkadasım evlı kadınla ve evlı adamla olmaz lutfen bu hatadan kurtul mutluluk getırmez allah rızası ıcın aklını basına topla
--- Sonraki mesaj ---
vefkın tuttugunu soyluyorlar ama sıze yapan kısı uslune gore yapmaqmıstır bence yoksa olurdu
dertlıyım
Nickli Üyeden Alıntı
göya turkıyenın sayılı medyumlarından bırınden vefk yaptırdım ıkı sefer olmadı nasıl ınanayım vefkle bı kışının gelecegıne allah askına kız donmemde dönmem dıyor halende unutamamış bılıyorum ama yok dıyor
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul