Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #52
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

merhaba arkadaşlarforumda artık neredeyse bir çoğunuz benim aşkhikayemi biliyor bilmeyenlerede şöyle bir özet geçeyim benim 6 senedir hoşlandığım çocuk vardıgeçen sene haziranda çıktık,ilişkimiz 1 ay sürdü ve ayrıldıktan sonra en yakın arkadaşıma teklif ettikız ilk başta kabul etmesede şuan (2 aydır) çıkıyorlarayrı bi facebook ve msn adresi açmışlar mutlular mı mutsuzlar mı bilmiyorumilk başlarda çok kafama taktımsonradan dualarla felan ayakta durmayı başardım artık pozitif düşünebiliyorumama az önce eski sevgilimin bana aldığı hattı açtımmsjları hala duruyordugözlerimden 2 damla yaş süzüldü en yakın arkadaşıma verdiği sevgi aslında bana vermesi gereken sevgiydihemen hattı kırdım attımşimdi düşünüyorumda acaba geri dönse kabul edermiyim bilmiyorum ihanet affedilmez zaten adamın dönme gibi nietide yok her neyse ahım onları zaten rahat bırakmayacak hem bu dunyada hem öteki taraftaama yinede ayrılıp bana geri dönmesini çok bekliyorumbenden ayrıldı en yakın arkadaşım benim eski sevgilimi kabul ettişimdi o uğursuz kızdan ayrılsa kendi sevgilim i ben neden kabul etmiyimama geri dönmesi hayırlı mı şerli mi bilmiyorumnolur bişeyler yazın bana yardım edinacımı hafifletecek bişeyler
Alıntı Yaparak Cevapla