Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #59
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

merhaba arkadaslar
bu sitede yeniyim özellikle bu derdimi paylasmak icin üye oldum buraya lütfen okmadan gecmeyinsimdiden herkese tesekkür ederim
1,5 yil önce tanistik eski sevgilimle cok iyi anlasiyorduk yani "ruh ikizim" di oaradan 3 ay gecti,ortada birsey yokken kayboldu birdenbir türlü ona ulasamadim1 ay caresizlikten sonra onun sözlendigini facebookta bir akrabasindan ögrendimacimi icime gömdüm unutmadim ama alistim onsuzlugaaradan 6 ay gecti ve beni bir gün aradionu affetmem icin haftalarca yalvardi agladi hattabenim yasadigim sehire geldi 3 gün otelde kaldicok güzel 3 gün sonunda tartistik konu konuyu acti beni cok yaraladi o aksam ve en son "seni sevdigimden emin degilim" dedionu oracikta biraktim ciktim,pesimden kostu sarilmaya calisti gözleri doldu ama yinede gittim ve beni bir daha aramamasini söyledimyine acimi cektim yine unutmaya calistim yine onsuzluga alistim derken 1 ay önce beni facebookta arkadas olarak eklediilk bir kac gün sadece faceden yazistik sonra beni aramaya basladi2 hafta öncede yalvarmaya basladi yine "bak sevgililer günü geliyor lütfen bir sans ver bize diye" günlerce bunu söyledi durduneyse kabul ettim benim yasadigim sehire geldi ve beni aldi evine gittikiceri girdigimde her yer ciceklerle doluydu ve tatli bi ayicik duruyordu masadacok mutlu oldum o an yemege ve sonrada sinemaya gittik,daha sonraki 2 gün onun evinde kaldim ama seksüel hic bir yaklasimi bile olmadi bana karsi,önceleride hic olmamisti zaten hep cok saygili efendi davrandi bana gecen sali günü yani 15022011 de aksam beni eve birakti sonra beni bir daha aramadi aradim calisiyorum ben seni sonra ararim dedi aramadi,tekrar aradim ama cikmadi tel o günden sonra onu bir daha aramadim ama oda aramadi hayatimi mahvetti yine dayanamiyorum bu son yaptigi cok koydu!!! ne yapmaya calisiyor anlamiyorum ne olur yardim edin ALLAH rizasi icin bana akil verin

Alıntı Yaparak Cevapla