06-27-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)
durucuk Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar,
eşimle 5 yıldır evliyiz evlenmeden öncede 4 yıl çıkmıştık aslında kavga dövüş yinede anlaşan bir çifttik ne kadar kavga etsekte birbirimizden kopmadık hala daha beraberiz zaten fakat son 2 yıldır eşimle kedi köpek gibiyiz anlatması cok tuhaf,ayrı mekanlardayken can ciğeriz ama ne zaman biraraya gelsek o ev bize dar geliyor birbirimize sinir oluyoruz eşim herseyime sinirleniyor,bende onun tabi sürekli boşanmaktan bahsediyoruz ama yapamıyoruzda doğumdan sonra herseyim eşime batmaya basladı yok bakımsızım,yok kilo almışım,yok konusmam şöyleymiş Birde üstüne ameliyat gecirdim şimdide buna taktı hastasın işte vs diyip duruyor hasta olmama bile kızıyor oysa cocuğuma bakıyorum bu halimle işide bırakmak zorunda kaldım hem hastalıktan hem bebekten şimdi buna taktı ne yapsam yaranamıyorum büyü yapıldı desem inanın kimse yok bunu yapacak etrafımızda fakat bi ara başka bi şehre tasındık o evde asla huzur bulamadık,hatta hiç sevmedim o evi ben şimdi yine baska sehirdeyiz ama sorun devam ediyor nasıl sevdirebilirim kendimi,sözümü nasıl dinler buyu vs yapmak istemiyorumm asla,davet içeren dualarda vermeyin lutfen ama aramızda sevgi olsun istiyorum bana hiç acımıyor,ağrıdan sızıdan ölsem bile sinirle bakıyor çok sinirlenincede kafama suratıma bişeyler fırlatıyor delirmek üzereyim
allah yardımcın olsun fakat isimleri yazarsan neden bu şekildesiniz diye bakayımisterse
|
|
|