Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #60
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

durucuk Nickli Üyeden Alıntı

merhabalar,
eşimle 5 yıldır evliyizevlenmeden öncede 4 yıl çıkmıştıkaslında kavga dövüş yinede anlaşan bir çifttikne kadar kavga etsekte birbirimizden kopmadıkhala daha beraberiz zatenfakat son 2 yıldır eşimle kedi köpek gibiyizanlatması cok tuhaf,ayrı mekanlardayken can ciğeriz ama ne zaman biraraya gelsek o ev bize dar geliyorbirbirimize sinir oluyoruzeşim herseyime sinirleniyor,bende onun tabisürekli boşanmaktan bahsediyoruz ama yapamıyoruzdadoğumdan sonra herseyim eşime batmaya basladıyok bakımsızım,yok kilo almışım,yok konusmam şöyleymişBirde üstüne ameliyat gecirdim şimdide buna taktıhastasın işte vs diyip duruyorhasta olmama bile kızıyoroysa cocuğuma bakıyorum bu halimleişide bırakmak zorunda kaldım hem hastalıktan hem bebektenşimdi buna taktıne yapsam yaranamıyorumbüyü yapıldı desem inanın kimse yok bunu yapacak etrafımızdafakat bi ara başka bi şehre tasındıko evde asla huzur bulamadık,hatta hiç sevmedim o evi benşimdi yine baska sehirdeyizama sorun devam ediyornasıl sevdirebilirim kendimi,sözümü nasıl dinlerbuyu vs yapmak istemiyorumm asla,davet içeren dualarda vermeyin lutfenama aramızda sevgi olsun istiyorumbana hiç acımıyor,ağrıdan sızıdan ölsem bile sinirle bakıyorçok sinirlenincede kafama suratıma bişeyler fırlatıyordelirmek üzereyim

allah yardımcın olsunfakat isimleri yazarsan neden bu şekildesiniz diye bakayımisterse

Alıntı Yaparak Cevapla