06-27-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)
dilek sude Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler citrus Allah senden razı olsun Yani bilmediğimiz ne kadar çok şey varmış şimdi daha iyi anlıyorum Böyle bir dua okudummu okumadımmı bilemiyorum ama bazen öyle elden ele birileri bize dualar verir bizde bilmeden dua diye okuruz Demekki zararlısıda olabiliyormuş Ben daha ortaokula giderken teyzemin sevdiği biri vardı su kenarında bana bir dua okuttu annem teyzemede banad çok kızdı o günden sonra ben bir tuhaf oldum Böyle bir dua olabilir belki ondan sonra geceleri korkularım başladı
Allah ümmet-i Muhammed'den razı olsun sizlerden ve bizlerden razı olsun inşallah
bu dua değil arkadaslar bildiginiz çok pis bir davettir
daha once de yazdım, bunu okuyup kendine ahtapot seklınde varlık musallat olmus bırını tanıdım
sevgılısı ıcın okumus gayet masum bır ıstek gibi gorunuyor ama hatası ne oldugundan emın olmadıgı bırseyı okumak
siyah kolları olan allahbılır kı kıza ne sekılde gorunuyordu, kollarına vurup duruyormus
ona musallat oldugu ıcın ancak o gorebılır
bır arkadasımız bagladı bu varlıgı ama kızın durumu hala ıyı degıl
bırını baglasa baska bı tane cıkıp gelıyor
sız de mı boyle olmak ıstıyorsunuz, sıze ıstedıgınız seyı Allahtan baskası veremez
nıye kendınızı boyle ateslere atmakta ısrarcısınız?
yazıyorum dınleyen yok, dua degıl dıyorum hala ben okuycam dıyenler var
kendınızı huzursuz etmeyın, omur boyu sıkıntı cekersınız seytanın ortaklarının sıze kurdugu tuzaklara dusmeyın
bunları müslümanlar paylasmaz, Allahtan korkan müslümana muhabbeti olan, peygamber ümmetini seven bunu gelip buraya yazmaz
ancak sızın dusecegınız sıkıntıdan zevk alan bunu buraya yazar kı yenı bır av dussun onların kollarına
akıllı olun Allah'tan vazgecmeyın
seytanın kucagına kosmayın Allah var gam yok
dua edin yeter
--- Sonraki mesaj ---
laziko Nickli Üyeden Alıntı
Mira seni görmüşken sorayım Ama ne olur gülme,inan uykum kaçıyor Ne yapacağımı şaşırdım Evime 3 gün temizlikçi kadın geliyor,fakat kadın da anormal bir koku var İnanılır gibi değil camlar sürekli açık Ayak kokusu gibi ama terliklerine baktım kokmuyor Çok aç gözlü herşeye gözü düşüyor Kafayı yiyecek gibi oluyorum bu neyin nesi İyide bir insan ,acaba diyorum içimi kötü niyetli Sanki birileri koku verip onu işaret ediyor Ne olur bana bir akıl ver   
laziko belki banyo yapmıyordur? ya da deodorant kullanmayı bılmedıgı ıcın ter kokuyordur?
günahını almayalım ama belki de günahkardır ya da daha kotu birsey
bence onun yaptıgı temızlık fılan da bilmiyorum laziko degisme ihtimalin yok mu?
kurtul gitsin o neymıs oyle
|
|
|