Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #67
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

bir insan birgun önce seni ççok seviyorum beni bırakma dedigi bi insana bir gun sonra bu ilişki bitti dermi?? bence der çünkü kız arkadadm bana aynen bunu dedi üçüncü sahışlar kendi mutlulukları için biz ve biz gibi birbirlerini çok seven insanları ayırmayı (ilaçla-buyuyle onla bunla) bir matah sanıyor sadece kendilerini mutlu etmek için bilmiyorlarki bu mutluluk sadece karınlarını şişiriyor kalplerini köreldiyor bilmiyorlarki iki seveni ayırmanın gunah oldugunu o insanların haklarını yediklerini gayri meşru iş yapanlarn etkiledigi tarafın gözü dönüyor saglıklı düşünemiyor bir gun öle diyor birgun böle akılları başkaları tarafından yönetiliyor burada görev etki görmeyen bizlere düşüyor inançla kuvvetli bir baglılıkla duaya sarılmak gerekiyor okuyorz okuyorz içimizden bi ses aman boş ver diyor ama onu dinlememeliyiz tum inançla okumaya devam etmeliyizallah biz sevenleri sevdiklerimizden ayırmasın hayırlısıyla birbirimize baglasın kötülük yapanlarıda zaten ahirette cezalandıracak olan yüce rabbim burada bolbol karınlarını şişirmek için yasatsn
Alıntı Yaparak Cevapla