Konu
:
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
69
Prof. Dr. Sinsi
Gördüğün rüyanın sana yine bilinçaltı uyarlaması olduğunu farz edelim kendini kastığın bu aşk meselesinde ne gibi bir sonuca varmak istediğini önce kafanda belirlemelisin arkadaşın yaptığı yorum senin durumuna maalesef yanlış düşmekte!
ama sonuç olarak içinde bulunduğun durumda bunu göstermektedir;
Allah rizasi icin para ver raki alacam"
Şimdi konuyu iyi bellemelisin, bir kız ile ilişkisi olan bir insan var ve bu kızla ilişkide olmak için onun erkekden ayrılmasını istiyorsun sence nekadar doğru?
farkındasınki yanlış
kalbin ile aklın arasındaki dengeyi kuramamışsın kalbin genelde ağır basıyor
aşk yaşadığın insana duyduğun zamanla hoşnutluk yerini baya baya sevgiye dayamış onunla geçirdiğin vakitlerde her anını ona sindirmelerin kısaca onu kendi kocaman dünyana sığdıramayacağın güzellikler katmış gelgelelim sen onunla arkadaş gibiyken bukadar mutlu geçinebiliyorsun peki ilişki bağbında o kızın sana karşı tavırları ve bu mutlu olduğunuz durumlar olabilecekmi
? şimdi ona bukadar yakınken kavuşamamanın mutsuzluğu ona kavuştuğun andan itibaren (misal ) değişen duygularla mutsuzluğa dönüşmesin kız arkadaşın sana açık olabildiği durumlar tamamiyle tam tersine dönecektir çünkü eskisi kadar açık olabileceğini sanmıyorum, her bir ilişki peşisıra sorumluluklar getirir
sen dost kavramını yanlış bir yere çektiğini unutmamalısın eğer gönlün kaydıysa bundan yavaş yavaş uzaklaş yoksa ızdırabın kendi nefsine ettiğin kötülüklerle sonuçlanacak bu nefs meselesi olmuş ağırlıkla insan bazen vazgeçemediği zevkleri vardır buna sebep olur nefsi emaresi sende bu yönde ağırlık gösteriyor emin ol yine seversin ve bu sefer herşey daha hayırlı olur
ALLAH tealayı seven kullar vardır hayırlı olan kullar arasında yazılıdır hızır aleyhisselam bilir!
Birde ALLAHın sevdiği kulları vardır onuda en iyi ALLAH c
c
bilir hızırın bile haberi olmaz
ALLAH azimuşşanın Sevgili kulu olmanı dilerimki huşuya eresin bol bol dua et ve dualarına hayırlı olanı bana nasip et demeyi zikir haline getir bu dünyada bir insanın, bir malın hayırlısı vardır bide onun hayırlısının hayırlısı vardır bunu sakın unutma ve üzülme nice hayırlı kısmetler senin o dünyana doğup seni yine aşkla aydınlatacaktır şunu bilki hepimiz aşkı ve acısını birlikte yaşadık
aşk acısız yenmez yemeğin tuzsuz tadı olmadığı giibi herşeyin bi sebebi vardır dininde ihlası yemeğin tadı tatlının şekeri gibidir
ALLAHın selametine eriştirdiği kullarına vakıf olman dileğimle
son sözüme dikkat et kardeşim
mevlana celaleddin rumiden nasihatle;
Kalp bir bahçe gibidir
Onda mutlaka birşeyler bitecektir
O halde güzel şeyler ekin ki güzel şeyler bitsin!
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul