Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #104
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Ya bilmiyorum artık dayanamıyorum ya Sunuda kabul ediyorum Allahtan baska sıgınacagım kimsem yok ya kabullenemiyorum cok yoruldum artık ya acı çekmekten yoruldum işimden gücümden oldum bi beklentim kalmadı bu hayattan artık tek istediğim huzurdu canımın yanmamasıydı bazen diorum Allahım beni neden korumadın neden canımı yajmalarına izin veriosun veya neden acı ceken hep ben oluorum onlar hayatlarını yasıolar hiç bısey olmuo onlara ya o kadar kotymkı 3 gundr yemek yemedım sadece uyuyorum uyumak istiorum acı cekmemk ıcın dayanamıorum artık geride ailem olmasa bir dak dusunmem

--- Sonraki mesaj ---

NURLAN Nickli Üyeden Alıntı

Güzel kardeşim senin unuttuğun bir şey var bu dünya sınav dünyası cennet bedava deyil oh bir iki dua et sonra hadi ver cennete yağmamı var
ben Allahın seni çok sevdiğine inanıyorum bak bu dünya geçicibizden önce yaşayıp gidenler bizden güzeldi bizden gençti bizden zengindi hani söyle hangisi var simdi gün gelecek bizde gideceğiz adımız varlığımız bile burada bilinmeyecek silinecekve unutmayan ve her şeyin o na döneceğine döndürüleceğizsen inancını kazansanda kaybetsende bu böyle kesinlikle ona döndürüleceğiz dua ettinde sihirli sopamı bekliyosunhiç bir şey sonsuza kadar sürmez her şeyin bir sonu varsen ve sana zulum yapanlar hepsi hesap vereceksen onlar içinmi yaşıyosun yoksa kendin içinmihadi üzülme boş ver sen onları dualarına sarıl bak sana neler gelecek

ben cennet fln istemıorumki sadece huzur istiorum artık cok guzeldı hersey cok inanmıstım dinime Allaha halada inanıorum çünkü sıgınacak baska bseyım yok herseyı denedim çok guvenmıstım dualarıma daha canım yanmıcak canımı yakıp acımla dalga gecmiyecekler dye ya ne istediğimi bile bilmiorum artık ya dün gece kalktım saatlerce dua ettım tekrar Allahım nerde yanlıs yaptımı neden tekrar bu acıyı bana verdıgını göster bana dıye o kadar korkuorumki artık hersey yine eskisi gibi olucak daha fazla acı gelıcek ustuste dıye

--- Sonraki mesaj ---

arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı derdimi derdiniz bilip bana yardım ettiniz çok sağolun

Alıntı Yaparak Cevapla