Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #112
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

affetALLAHım Nickli Üyeden Alıntı

o kadar zor drumdayım kigünahımın bedelini ödüyorum biliyorumama ben günahımın şerrinden Rabb ime sığındımO cc bana yardım eder

birisi tarafından tehdit ediliyorumaileme zarar verebilironları üzebilirbenim yüzümden ailemin sıkıntıya girmesini istemiyorumnasıl engelleyebilirim o kişiyiderdimi paylaşacak yardım dileyecek kimsem yok

nolur bana yardım edinaz önce yeni üye oldumbeni ne yapmam nasıl dua etmem gerektiği konusuda bilgilendirirmisinzbi ara 7 fatiha 11 ihlası şerif duası okuyan şerden uzak kalır die bi başlık görmüştüm ama bulamadım

lütfen yardım edin

öncelikle şuna katiyen inanmalısın Aynı şekilde bende korktum biriin zulmünden ve dua kitabında buldum uyguladım Allah'ın izni ile o kişiden bana zarar gelmedi Bu yapacağın büyü falan değil kesinlikle duanın gücüben yastıktan yün çıkardım elimle ip yaptım onuönce abdest al besmele ile şu kişinin zulmünden korkuyorum korkularımdan emin et beni vs de elle eğerilmiş yün ipe 9 adet düğüm atılır her atışta kafirun suresini oku düğümlebu ipi üzeride bulundur tüm korkularından emin ol denenmiştir

ha birde
Ya ALLAHÜ, YA KADİRU, YA KAHHARU, YA MÜNTEKIMÜ İMSAK ATMADAN ÖNCE 1700 DEFA OKURSAN ZALİM TESİRSİZ HALE GELİR

Alıntı Yaparak Cevapla