06-27-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)
öncelikle hikayem biraz uzun ama okuma sabrını gösteren ve yardım etmeye çalışcak olan herkesden Allah razı olsun
Yaklaşık bir yıl önce siteye üye olmuştum,sevgilimden ayrılmıştım perişan bir haldeydim Ondan bir türlü uzak duramıyordum,hayatına bir başkasını aldığı halde görüşmeye devma ettim,hergece el açıp dua ettim,ama bazen inancım zayıfladı yenik düştüm,bende hatalar yaptım onu sevdiğim halde başkalarıyla denemek istedim olmadı,bir süre sonra bir çok olumsuz şey yaşamamıza rağmen tekrar bir araya gelebildik,çok güzel günlerimiz oldu bu arada ben tekrar aşk sarhoşu olup dua etmeyi bıraktım bir şükür bile etmedim,şimdi gene aynı durumu yaşıyorum ayrıldık ve onun hayatında birisi var hemen hemen aynı zamanlar ama bundan bir kaç ay önce onunda isteği üzerine ailemle konuştum gidip ailesinden Allahın rızası ile istemeye gidecektik şimdi hem ben çok üzgünüm hem ailem onunla hala görüşüyorum bunu o istiyor,benim onu anladığımı,dinlediğimi ve benimle birlikte güzel vakit geçirdiğini sölüyor,hayatındaki kişi içinde henüz aşk yada sevgi olmadığını ama bunu yaşamak istediğini söylüyor bu arada en büyük sorun onun ailesi beni istemiyor bunun en büyük sebebi babamın alevi olmasıdır Ama bugune kadar ben bayram namazları için camiyede gittim,Allahımıma ve onun Peygamberine hep inandım İnanın bana sizler kadar bende inanırım babamda
Şimdi öncelikle sevdiğimin bana sevgisinin yanı sıra dürüstlük ve güveniyle dönmesini,bizim birbirimiz için hayırlı birer eş olmamız mutlu bir hayat geçirmemiz,ailesinn tutumunun değişmesi,bize destek olmalarını sağlamak için neler yapmalıyım  hepinize teşekkür ederim
|
|
|