Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #122
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

tuğb@ Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar benim bir sorum olacakailem evlenmeme razı olmuyorrıza göstermeleri için geceleri 3 te kalkıp yasini şerif okumamı önerdilerbende öyle yapıyorumancak şuanlık bir gelişme yokbunu yapan diğer bi arkadaşım da garip gelişmler oluyorsanki herşey tersine kötüleştihocaya sorduk erkek arkadaşıyla ileri yakınlıklarından dolayı okuduğu yasin etkili olmamışben elhamdürillah devam ediyorum hayırlısıyla sonuca erişirim inşallah ama arkadaşıma nasıl bir yardımınız dokunabilir?imam nikahı kıymaları lazımmı?ailesi onunda razı değilbir bunu sorucam birde ben başka ne yapabililirim diye soracağımailemi nasıl ikna edebilirim yasinii okumaya devam ediyorum başka yanında ne okumamı tavsiye edersiniz?dualarınız eksik etmeyin beni de katın allah razı olsun

filiz kardeşim bu konu hakkında danışmıştımyardım edebilirseniz cok sevinirimallah razı olsun şimdiden

--- Sonraki mesaj ---

hatice zehra kardeşim aklım inanki sende bugundua ediyorum senin içininşallah geceyii ardında bırakan bu güneş seninde geleceğini aydınlatmak için doğmuştur sende mutluluğa adım atarsın bugun inşallahhayırlı haberlerini bekliyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla