Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #133
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

saçma bi başlık oldu özür dilerim herkesden demek istediğim bir sorunum var?

ben kısaca sorunuma değineyim fikrinize danışmak istiyorum

bi kızı sevdim beraber düzenli ilişkimiz vardı o ayrı ben ayrı memleketlerdeyiz ancak maddi durumlarım elvermediği için param olmadığı için ona gidemedim 1nci hafta gitsem sonraki aya yine ona gelmemi istiyordu ona her gitmeyişimde dürüst olmadığım için başka şeyler söylemek geçiştirmek zorunda kaldım param yokdu diyemedim zengin bir kızdı azbiraz durumu iyiydi bense azbiraz sıkıntıdayım neyse böyle böyle o sonunda onu sevmediğimi sanmalara kadar gitti gerçekten okadar çok şey istiyorduki herşey lanet olası paraya dayanıyordu şimdi sen beni sevmiyosun diye ağladı bunaldı kapattı herşeyi yüzüme aramızdaki muhabbet bozuldu

istediğim şey fikirlerinize danışmak arkadaşlar ben ona param yok demedim dürüst olmadım olamadım zor çok zor çünkü onu seviyorum
onun bu konuda beni küçük görmesini istemiyorum bikere ona gittiğimde param yok dediğimde küçük düşeceğim durumlar oldu bana hesap ödettirmedi mesela benzer bikaç şey çok abarttı çok sanki ben kendimi sokakdaki dilenci gibi hissettim çok duygusal bir kız ama tamamen bunalmış halde çıkmazlardayım

ölmek kurtuluş olsaydı ilk gün ölürdüm ama artık kafamı dağıtıp ya onu unutacağım yada bir yolu bir dermanı bir imkanı olmalı baktım sieye uzun uzun formül bikaç öneriler oluyor ben napiim nolur bana bir akıl verin fikir verin sizi kendi derdime alet etmek istemedim özür dilerim ALLAH razı olsun okuyandanda okumayandanda

--- Sonraki mesaj ---

dualar terkipler diyorlar ALLAH ile kul arasında bir kapı olmalı açmak için bu kapıyı açacak dua nedir ona nasıl kavuşurum naparım siz bilirsiniz bana göz kulak verin lütfen

Alıntı Yaparak Cevapla