Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #134
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler diliyorumben bu ara kızımın üzerine çok yemin etmeye başladımbir anda dilime geliyo ne olduğunu anlamıyorum
bu sabah bir şeye çok sinirlendim kayınvalideme bir daha bu eve dönersem kızım için ölüsünü görüyim dedim ne oluyo bana arkadaşlar piskolojim darmadagınık oldu pişman oldum allahım affet beni dedim ama huzursuzumtıpış tıpış geri döndüm bu yeminimin bozulması için ne yapayım çok pişmanım allahım ben ne yaptım ne oluyo bana2 yıl içinde annemi babamı 4 ay arayla kaybettim ardından çok sevdiğim dayımın oğlunu 37 yaşında tırafik kazasında kaybettik 40 gün önce çok sevdiğim teyzem annemin öldüğü hastanede hayatını kaybetti hep ölümü düşünüyorum gece gözümüm önünde gündüz gözümün önünde sanki en ufak şeyde korku kaplıyor her yanımı birileri daha ölücek gibi bu arada teyzemin tabutunun başından hiç ayrılmayan ve o ğün bize sarılıp sarılıp ağlayan ve benimde çok sevdiğim ve annemin ve teyzemin çok sevdiği arkadaşı 20 gün önce öldü yani anlıycanız ne yapacağımı bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz yeminim için ne yapmalıyım

Alıntı Yaparak Cevapla