Konu
:
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
135
Prof. Dr. Sinsi
ecem23
Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar size şunu diyeyimki bazı şeyler olmayınca olmuyormuş ben bunu öğrendim
Yine gözlerim dolmuş vaziyette size bunları yazıyorum
Ben sevdiğim kişinin gözünde her ne kadar ilşkimiz için mücadele etmemiş gibi sanki ayrılmamızda tek şuçlu benmiymişim gibi görünsemde yüce Rabbim şahitki kendimce çok mücadele ettim
Nasılmı?Her gece bu dört duvar arasında hep onu diledim dualar ettim
Rabbimden onu hayırlarla diledim
Ama olmuyo işte olmuyo
Karşılıklı ikimizde seviyoruz evet ama ayrıyız işlte
Arkadaşlar artık hiç gücüm yok öyle yoruldumki
öyle yıprandımki
bilmiyorum gerçekten ben artık onu geri getirmek,onunla kavgasız tartışmasız güzel günlere kavuşmak için daha napayım bilmiyorum
Ben her gece birbirinden değerli,mübarek dualardan yardım istedim hemde yalvararak
Artık şuna inanıyorum
Rabbim belkide istemiyo hayırsız bişeyler var demekki
Çünkü ben o kadar inançlı bir insanımki Allaha sadece sığındım ondan diledim
En zoru ne biliyomusunuz birini çok seviyosun kalbine söz dinletemiyosun
Başkasını gözün görmüyo
Kimseye kalbini veremiyosun çünkü bi kalpte başkasının yeri varken o kalbe başkası sığmıyomuş yeni öğrendim
O benim ilk aşkım
ilk o güzel heyecanı tatttığım kişi
bazen Rabbimle başbaşa kaldığımda neden Allahım dediğim çok olmuştur hemde gözümden yağmur gibi damlalar hem içime hemde seccadelere akarken
Nolurdu Allahım diyorum neden bende onunla mutlu olabilirdim hatta hayırsızsa dualarım onu hayırlara çevirmeye yetebilirdi diyorum
Ama yok işte aylardır ondan ayrıyım
Onu gördüğüm rüyalardan anlam çıkarır oldum hep
Arkadaşlar öyle zormuşki birini deliler gibi sevmek
yle canını yakarmışki anladım ben bunları
Artık bilmiyorum demekki Rabbim benim sevgime onu layık görmüyo Rabbimn adaleti karşısında elden ne gelirki?Artık unutmak istiyorum
Tek bişey istiyorum kpss sınavında güzel bi başarı elde edip bu şehirden gitmek
onunla aynı havayı solumak istemiyorum
Gitmek hemde çok uzaklara gitmek
çünkü beni bağlayan bi sevdiğim yokki
ailemin dışında kimi özlicemki
gitmek istiyorum gitmek
belki o benim bu içimdeki sevgimi hiç bilmicek onun için döktüğüm bu gözyaşlarımı bilmicek onun gözünde sanki ben onu hiç sevmedim gibi bilsede Rabbim gördü sevgimi
zoruma giden şey beni sevdiğini biliyorum evet eminim ama neden ya neden bi kez olsun karşısına alıp ilşkimiz için yepyeni sayfa açmayı bu fırsatı benden istemiyoki
sevmek bu kadar basitmi?Bi kez olsun benim yerimi yurdumu bilen insan ya nolurduki bir gün elinde bi kırmızı gül alıp karşıma çıksa
herşeye yeniden başlayalım dese nolurdu ya nolurdu?Ama Rabbimin kaderi kısmeti ne diyebilirimki
Sadece bu kalpten söküp atmak ve buralardan gitmek yepyeni bi hayata kavuşmak istiyorum
senin onu hic sevmedigini dusundugunu yazmissin
iyide cnm biraz belli etsen ona olan sevgini olmazmi herzaman ilk adimi karsi taraftan beklememek lazim bence acikca soyleyemesen bile anlamli bir siir yada soz araci olabilir hislerlerini ona anlatmaya
sevilmedigini dusunen hangi kadin yada erkek ilk adimi atmaya cesaret edebilirki
a
e
o
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul