Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #135
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

ecem23 Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşlar size şunu diyeyimki bazı şeyler olmayınca olmuyormuş ben bunu öğrendimYine gözlerim dolmuş vaziyette size bunları yazıyorumBen sevdiğim kişinin gözünde her ne kadar ilşkimiz için mücadele etmemiş gibi sanki ayrılmamızda tek şuçlu benmiymişim gibi görünsemde yüce Rabbim şahitki kendimce çok mücadele ettimNasılmı?Her gece bu dört duvar arasında hep onu diledim dualar ettimRabbimden onu hayırlarla diledimAma olmuyo işte olmuyoKarşılıklı ikimizde seviyoruz evet ama ayrıyız işlteArkadaşlar artık hiç gücüm yok öyle yoruldumkiöyle yıprandımkibilmiyorum gerçekten ben artık onu geri getirmek,onunla kavgasız tartışmasız güzel günlere kavuşmak için daha napayım bilmiyorumBen her gece birbirinden değerli,mübarek dualardan yardım istedim hemde yalvararakArtık şuna inanıyorumRabbim belkide istemiyo hayırsız bişeyler var demekki Çünkü ben o kadar inançlı bir insanımki Allaha sadece sığındım ondan diledimEn zoru ne biliyomusunuz birini çok seviyosun kalbine söz dinletemiyosunBaşkasını gözün görmüyoKimseye kalbini veremiyosun çünkü bi kalpte başkasının yeri varken o kalbe başkası sığmıyomuş yeni öğrendimO benim ilk aşkımilk o güzel heyecanı tatttığım kişibazen Rabbimle başbaşa kaldığımda neden Allahım dediğim çok olmuştur hemde gözümden yağmur gibi damlalar hem içime hemde seccadelere akarkenNolurdu Allahım diyorum neden bende onunla mutlu olabilirdim hatta hayırsızsa dualarım onu hayırlara çevirmeye yetebilirdi diyorumAma yok işte aylardır ondan ayrıyımOnu gördüğüm rüyalardan anlam çıkarır oldum hepArkadaşlar öyle zormuşki birini deliler gibi sevmekyle canını yakarmışki anladım ben bunlarıArtık bilmiyorum demekki Rabbim benim sevgime onu layık görmüyo Rabbimn adaleti karşısında elden ne gelirki?Artık unutmak istiyorumTek bişey istiyorum kpss sınavında güzel bi başarı elde edip bu şehirden gitmekonunla aynı havayı solumak istemiyorumGitmek hemde çok uzaklara gitmekçünkü beni bağlayan bi sevdiğim yokkiailemin dışında kimi özlicemkigitmek istiyorum gitmekbelki o benim bu içimdeki sevgimi hiç bilmicek onun için döktüğüm bu gözyaşlarımı bilmicek onun gözünde sanki ben onu hiç sevmedim gibi bilsede Rabbim gördü sevgimizoruma giden şey beni sevdiğini biliyorum evet eminim ama neden ya neden bi kez olsun karşısına alıp ilşkimiz için yepyeni sayfa açmayı bu fırsatı benden istemiyokisevmek bu kadar basitmi?Bi kez olsun benim yerimi yurdumu bilen insan ya nolurduki bir gün elinde bi kırmızı gül alıp karşıma çıksaherşeye yeniden başlayalım dese nolurdu ya nolurdu?Ama Rabbimin kaderi kısmeti ne diyebilirimkiSadece bu kalpten söküp atmak ve buralardan gitmek yepyeni bi hayata kavuşmak istiyorum

senin onu hic sevmedigini dusundugunu yazmissiniyide cnm biraz belli etsen ona olan sevgini olmazmi herzaman ilk adimi karsi taraftan beklememek lazim bence acikca soyleyemesen bile anlamli bir siir yada soz araci olabilir hislerlerini ona anlatmayasevilmedigini dusunen hangi kadin yada erkek ilk adimi atmaya cesaret edebilirkiaeo

Alıntı Yaparak Cevapla