06-27-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)
Merhaba arkadaslar,
Adim Rabia, ve iki yildir biriyle birlikteyim, kendisi 1 5 yasinda bir tumore yakalanip yurume kabiliyetini yitirmis omurilik felci olmus Su an 25 yasinda ve tibbi açidan ve mantiksal olarak yurumesi imkansiz O'nu cok seviyorum ve insallah 7 mayis'ta nikahimiz olacak Yuruyememesi o'nu ve beni cok üzüyor o kadar üzülüyorum ki sinirsel sorunlarim var Allah'tan bu dilegi diledim ve gerceklesmesi icin Kenzül Ars, Nüzhet'ül Mecalis, Ferec gibi buyuk dualari okuyorum surekli Tefriciyye duasinida bitireli bir ay oldu Ikimizde hep dua ediyoruz iyilessin diye yurusun diye
Hep agliyorum bazen rabbimin beni duymadigini benim duami kabul etmeyecegini dusunuyorum biliyorum cok gunah ama elimde degil, sonuçta istedigim sey imkansiz ve yalnizca Allah'tan gelecek bir isarete bagli 
Gecen gun uykudan uyanmadan hemen once bir sesin bana konustugunu duydum, bana sadece "Bekle zamani var" dedi ve uyandim Bu sesi ben mi uydurdum yoksa gercekten mi duydum bilmiyorum kafam cok karisik
Baska ne tür dilek dualari onerirsiniz bana? Namaz kilmak icimden gelmiyor, kendimi zorlasamda ne anlami kalir kabul olmaz
Bu kadar uzun yazdigim icin kusura bakmayin Cevaplarinizi bekliyorum 
|
|
|
|