Konu
:
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
143
Prof. Dr. Sinsi
roser
Nickli Üyeden Alıntı
ya varya bişey diycem ama kalp kırmak istemiyorum ne zaman böyle nolur yardım edin lütfen yardım edin baslık acılsa yüregim resmen cız ediyo cok ktöü bişey geldi birinin basına acil duaya desdege vs ihtiyacı var diye korkarak acıyorum baslıgı cıka cıka içindne bu sevgili muhabeti cıkmıyor mu sevinsem mi üzülsem mi kararsız kalıyorum
herkezin derdi kendine büyük işte Allah yardımcın olsun genede
sizde haklısınız ama okumamaışsınız yazdımı ben ayrldğım için üzlüp dövünmyorum burda bi soru sordum ben kafam karışık olduğu için
--- Sonraki mesaj ---
zynpkr
Nickli Üyeden Alıntı
erkekleri anlamak mümkün değil ne yazık ki
canım bana kalırsa sakın ark kalma
her türlü sakıncalı
bak birincisi senden faydalanmak gibi bi niyeti varsa zaten sakıncalı bi durum
ikincisi diyelim ki seni unutamadı hala aşık
bu durumda seni asla özlemez değerini anlamaz
çünkü zaten i,stediğinde arayabilir
görebilir vs vs vs
üçüncüsü gerçekten dost olmaksa niyeti başka hiç kötü bi niyeti yoksa onun dostlugu sana yoklugundan çok daha fazla acı verir
düşün dayanabilir misin onun seviglilerini duymaya evlendiğini duymaya
ha asıl sorun sizce ne yapmaya çalışıyordu
bana kalırsa elimde yedek bulunsun hiç bişi bulamazsam bu var diyor
sana tavsiyem senin arkadaşlıgına da dostlugunu da ihtiyacım yok
ben kendi kendime yeterim de ve bitir
yapamazsın biliyorum
zor
şimdi aklımı karıştırıyo vs diye şkayet ediyosun ama hoşuna gidiyo aslında
bana maj atma
ben sildm seni diyemiyosun
ama demelisin
yoksa ya o başkasını bulup sana söylüyecek bunu yada başkasını bulamayıp hep seni yedekte bekletecek
dediğim gibi değilse seni gerçekten sevdiği içinse de inan bana sen bitti diyince bitmez
tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum
ne olur seni yıpratmasına izin verme
değerli kardeşim değer verip okudğun ve yorum yaptğın için öyle mutlu oldumki ışık oldun adeta gerçekten çok mantıklı açıklamalar yapmşsın benim kendime bile itiraf edemedğim şeyler gerçktnde söyleyemiyorum ona yazma mesaj die ama yapmalyım bunu çünkü başkasyla görştüğünü gösteren en ufak bi alevde bile kıskançlıktan üzüntüden deli oluyorum ki hiç katlnamam onun sevgililerini dinlemeye okadar seviyormki hala biliyorumki unutmaya çalışmalyım dediğin gibi yapcam ben kendime yeterim yazma bidha diycem evet beni yıpratcağı kadar yıprattı zaten 9 ayda benden okadar çok şey alıp götürdüki allah şahit çok gönülden saf sevdim aldatmacasız(
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul