Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #143
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

roser Nickli Üyeden Alıntı

ya varya bişey diycem ama kalp kırmak istemiyorum ne zaman böyle nolur yardım edin lütfen yardım edin baslık acılsa yüregim resmen cız ediyo cok ktöü bişey geldi birinin basına acil duaya desdege vs ihtiyacı var diye korkarak acıyorum baslıgı cıka cıka içindne bu sevgili muhabeti cıkmıyor mu sevinsem mi üzülsem mi kararsız kalıyorum
herkezin derdi kendine büyük işte Allah yardımcın olsun genede

sizde haklısınız ama okumamaışsınız yazdımı ben ayrldğım için üzlüp dövünmyorum burda bi soru sordum ben kafam karışık olduğu için

--- Sonraki mesaj ---

zynpkr Nickli Üyeden Alıntı

erkekleri anlamak mümkün değil ne yazık kicanım bana kalırsa sakın ark kalmaher türlü sakıncalıbak birincisi senden faydalanmak gibi bi niyeti varsa zaten sakıncalı bi durumikincisi diyelim ki seni unutamadı hala aşıkbu durumda seni asla özlemez değerini anlamazçünkü zaten i,stediğinde arayabilirgörebilir vs vs vsüçüncüsü gerçekten dost olmaksa niyeti başka hiç kötü bi niyeti yoksa onun dostlugu sana yoklugundan çok daha fazla acı verirdüşün dayanabilir misin onun seviglilerini duymaya evlendiğini duymaya ha asıl sorun sizce ne yapmaya çalışıyordubana kalırsa elimde yedek bulunsun hiç bişi bulamazsam bu var diyorsana tavsiyem senin arkadaşlıgına da dostlugunu da ihtiyacım yokben kendi kendime yeterim de ve bitiryapamazsın biliyorumzorşimdi aklımı karıştırıyo vs diye şkayet ediyosun ama hoşuna gidiyo aslındabana maj atmaben sildm seni diyemiyosunama demelisinyoksa ya o başkasını bulup sana söylüyecek bunu yada başkasını bulamayıp hep seni yedekte bekletecekdediğim gibi değilse seni gerçekten sevdiği içinse de inan bana sen bitti diyince bitmeztecrübelerimden yola çıkarak söylüyorumne olur seni yıpratmasına izin verme

değerli kardeşim değer verip okudğun ve yorum yaptğın için öyle mutlu oldumki ışık oldun adeta gerçekten çok mantıklı açıklamalar yapmşsın benim kendime bile itiraf edemedğim şeyler gerçktnde söyleyemiyorum ona yazma mesaj die ama yapmalyım bunu çünkü başkasyla görştüğünü gösteren en ufak bi alevde bile kıskançlıktan üzüntüden deli oluyorum ki hiç katlnamam onun sevgililerini dinlemeye okadar seviyormki hala biliyorumki unutmaya çalışmalyım dediğin gibi yapcam ben kendime yeterim yazma bidha diycem evet beni yıpratcağı kadar yıprattı zaten 9 ayda benden okadar çok şey alıp götürdüki allah şahit çok gönülden saf sevdim aldatmacasız(

Alıntı Yaparak Cevapla