Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #144
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

erkekleri anlamak mümkün değil ne yazık kicanım bana kalırsa sakın ark kalmaher türlü sakıncalıbak birincisi senden faydalanmak gibi bi niyeti varsa zaten sakıncalı bi durumikincisi diyelim ki seni unutamadı hala aşıkbu durumda seni asla özlemez değerini anlamazçünkü zaten i,stediğinde arayabilirgörebilir vs vs vsüçüncüsü gerçekten dost olmaksa niyeti başka hiç kötü bi niyeti yoksa onun dostlugu sana yoklugundan çok daha fazla acı verirdüşün dayanabilir misin onun seviglilerini duymaya evlendiğini duymaya ha asıl sorun sizce ne yapmaya çalışıyordubana kalırsa elimde yedek bulunsun hiç bişi bulamazsam bu var diyorsana tavsiyem senin arkadaşlıgına da dostlugunu da ihtiyacım yokben kendi kendime yeterim de ve bitiryapamazsın biliyorumzorşimdi aklımı karıştırıyo vs diye şkayet ediyosun ama hoşuna gidiyo aslındabana maj atmaben sildm seni diyemiyosunama demelisinyoksa ya o başkasını bulup sana söylüyecek bunu yada başkasını bulamayıp hep seni yedekte bekletecekdediğim gibi değilse seni gerçekten sevdiği içinse de inan bana sen bitti diyince bitmeztecrübelerimden yola çıkarak söylüyorumne olur seni yıpratmasına izin verme
Alıntı Yaparak Cevapla