Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #145
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

pelins Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşlar, 5 aydır buradayım Sevdigim bir kac kere döndü Ama evlenmenin eşigine geldigimizde bozuldugumuz icin herseferinde sadece beni sevdigini soyleyip yine kayboldu Oyun gibi Ailemi ikna edicem diye söz verdi, yine kayboldu Kapıma gelip seviyorum kagıtları yapıstırdı, yine kayboldu En son gecen hafta benimle yuzyuze gorusmek icin yalvardı Benim baskasıyla nisanlandıgımı sandıgı içinmiş meger Kıskanclıkmıs Nisanlanmadıgımı ogrendi, ama giderken halledicem diyip söz verip yine kayboldu 10 gun oldu Yeninden deneyelim diyor Ama ben artık yeninden denesek bile sonunda yine kacacagını kaybolacagını dusunuyorum O yuzden laylayloy seninle gezme durumum yok, neyse niyetin goster dedim Ben kendisini artık aramıyor sormuyorum 5-10 gunde bir seviyorum mesajı atıyorO kadar

Bu nedir boyle bilmiyorum 5 aydır surekli aglıyorum Bana onun üzüntüsünü hafifletecek dua tavsiye eder misiniz?
Bir de bana bu kadar üzüntü ve haksızlık yaptıgı için daha cok üzülüyorum Beddua gunah evet Tebbet okusam o da mı günah Bilgisi olan yazabilir mi?

sevgili pelins sen kesin tavrını koymuşşsan seviyorsa gelecektirALlaha bol bol dua et La havle çek bide tebbeti söylemişsin tebbet düşman helakı için okunan bir suredirdüşmanın gibi gördüğünü sanmıyorum tabiki sure ayırt etmeyiz ama ben sana inşirah suresini de öneririm kalbi ferahlatan bi suredir
bende çok sıkıntılı dönemler atlatıyorum beni de esirgeme dualarındaAllah sabrını versin

Alıntı Yaparak Cevapla