Konu
:
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
148
Prof. Dr. Sinsi
Arkadaslar bana gercekten yardımcı olacak bırılerı varsa acele cevap ıstıyorum
Evlenmeyi düşündüğümüz ve beni cok ama cok seven,fedakar, asık olan bir insan neler yaparsa onları yapan bir kişiydi ve bizi tanıyan herkes ona baktıklarında gözlerinden okuyabiliyolardı bunu
kararımızı verdık tam istemeye gelme durumları vardı o benden de cok ısteklıydı bunun ıcın amabirdenbire bız ayrıldık daha sonrada bi zamn sonra barıştık ama bu sefer annesi engel oldu bize ıkımzde aglaya aglaya sarılıp bırbırımıze ayrılmak zorunda kaldık hala ınanamıorum ben dahıl herkes saskındı gunlerce agladım,uzuldum yemek yıyemedım acayıp bır hale geldım
Sonucta bozuldu olmadı bu iş
herneyse bayagı bı zamn sonra ruyamda bana buyu yapıldıgını felan soyluyordu bırılerı ve ben bazı seylerı ruyamda goruyorum ve gercekten oluyor bırgun bırkac yakın dostumuz allah vesıle ettı bıze gelmıslerdı bir hocadan bahsettıler onlara cok yardımcı olmus abısıne buyu var demıs evlenır evlenmez kız degısmıs cok gecımsız olmus nerdeyse BOŞANMA safhasına gelmısken hocaya gıtmılser ve verdıgı seyler sonucunda sımdı cok ıyıymısler mutlular cok sukur
normalde bole seylerle hıc ısım olmazdı ama guvenılır bırısı tavsıye ettıgı ıcın bı baktıralım dedıler ve banada BÜYÜ oldugunu bağlandığımı soYledı ozellılkle bu evlılık ve iş için yapılmıs ole dedı hoca
ınanamadım ınsan ınanmak ıstemıyor arkadaslar bu konuda bilginizi alabilirmiyim
bir de büyü olayını öğrenince dahada kötü oldum ama rabbime güvenerek cıkmıstım bı kere yola nıyetımı bozmadan denılenlerı yaptım sımdı bozulmus hakketende daha oncede boyle bırsey olmustu tam nısanlanacakken yıne bıranda bozulmustu ve anlam veremıyorum hakkımızda hayırlısı
sonucta boyle bırsey varsa ben sevdıgım ınsandan ayrıldım olanlar oldu ve cok zor gerı donmek gorusmuoruz ama canımın hayat arkadasm olmasını gonulden ısterdım
aklımı bu konu cok ama cok karıstırıyor devamlı dua edıorum rabbime ve ayrıldıgım kısıye bunlardan bahsetsem bir türLü,bahsetmesem baska türlü ne yapcagımı bılmıorum ınanmaz belkıde dıye korkuyorum cesaret edemıyorum AMA gönül işte yasayan bilir sadece onu istiyorum
Arkadaşlar ne Diyorsunuz Bu Konuda Lütfen Yardım
Bekliyorum
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul