Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #162
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

öncelikle kızmayın bana sonuna kadar okuyun çok kötüyüm :'(
1yıl önce çok zenginken birden ailem maddi olarak biçok şeyini kaybetti ve ben biyerde çalışmaya başladm burada beni kimse anlamıyordu sen önceden zengindin şimdi düştün die herkes tersliyodu ki o kişi beni dinledi günlerce ağladım karşısında intaharın eşiğindeydim belkide, depresyona girmiştim(ayrıntılarıyla anlatamıyorum burada ama gerçekten çok acı şeyler yaşadım) ve o kişi beni o karanlığın içinden çekip aldı bana asılmadı, beni iş yerinde rahatsz etmedi, bi anda en yakın arkadaşım oldu ve ben onun sayesinde tekrardan gülmeye başladım aylardan sonra bu kişide benm gibi yaş olarak küçüktü ama evliydi aramızda duygusal bağ olması mümkün değildi ama nasıl oldu anlamadım gün be gün dahada yakınaştık daha çok konuyu paylaşıyorduk ve inanamadım ama hayatımda beni gerçekten anlayan biri vardı tamamiyle benmle aynıydı benim erkek versiyonum gibiydi(ben kötü biri değilim asla onun yuvasnı dağıtma gibi bir niyetim yok olmadıda ben dinine düşkün bir insanım lütfen kızmayın bana allah karşıma çıkardı ve olaylar öyle bir geliştiki anlayamadık)sonra işten ayrıldım başka bir şehire gelmek zorunda kaldım ve biz konuşmaya devam ettk üzerinden 8ay geçti hala hayatımda, şimdi çok kötüyüm aslında aylardın çok kötüyüm onu çok sewiyorum o da beni çok sewiyor ama olamaz ayrılmayız deniyoruz sürekli olmuyor okadar alışmışızki yapamıyoruz ağlıyoruz hergün sanki o benm elim kolummuş gibi geliyo o beni dışarıdaki kötülüklerdn koruyo gibi hissediyorum karşıma onun gibi biri çıkmadı dürüst, kızlara sadece cinsellk olarak bakmayan adam gibi adam ondan soğumak istemiyorum ayrlsakta arkadaş kalalım istiyoruz ama ben yanlız yaşıyorum o olmadığında yalnız kalacağım diye korkuyorum çok korkuyorum beni kötülüklerden koruyan kalkanım gidicek gibi geliyo çok korkuyorum sürekli ağlıyorum lütfen ne yapayım? dua ederdim bu olay olmadan önce, artık hiç etmiyorum çnkü allahın karşısına nası çıkayım diyorum, hayatımdan hem çıksın istiyorm hem istemiyorum delirecem napacam ben geçenlerde ölmeyi düşündüm benm gibi biri yaşamamalı :'( ban bir dua verin ne için olduğunu bilmiyorum ama bir dua :'(

Alıntı Yaparak Cevapla