06-27-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)
aycam Nickli Üyeden Alıntı
dediğin doğru  ,
secadeyi elime alıyorum tam namaza duracaağım sanki önümde secade ile bir set var ve ben o seti kırmaya çalışınca ağlaya yalwara alahaa dua ettiğim anlar acılarım hüzünlerim  yaşadıklarım herşey aklımda ve nasıl nöbet nöbet geliyor bana gözlerim durulmuyor  o an bilincim yitip gidiyor 
ama inan bana tesbihatlarımın çoğu bilinçsiz de değildi 
ben ilk başta bu kadar tesbihattan sonra bütün bunlar şeytanın iman testi diye düşündüm karşı koymaya çalıştım ama koyaamadım bende bununda mahçubiyeti sonsuz   
kendinizi vicdanen rahatsız hissetmeyin ileride namazlarınızı kaza yapar kılarsınız İnşirak suresini okuyun abdestli olmaya çok dikkat edin abdest bir zırhtır Ves vese geldiğinde sağ elinizi kalbinizin üzerine koyup en az 3 ila 7 şer defa olarak bu sureleri okuyun
- Fatiha
- İhlas
- Kafirun
- Felak
- Nas
eğer namazı kılmak istiyoum diyorsanız Sağ işaret parmağınızı secede seriliyken bir yer işaretleyin kaybetmiyeceğiniz parmak orada iken bir defa Ayet Al Kursü okuyun etrafınızı çembere alın Bunu okumadan önce şöyle yapın Selevat getirin çemberi kapatın namaz kılarken dizleriniz bir birine deysintopuklar rahatsız olduğunuzda namaz anında 3 defa Euzu besmele çekip sol tarafınıza tuh deyin namazınıza devam edin Allahın izniyle birşey olmaz
Bakara suresini evinizde mutlaka ama mutlak bir defa pc de açın okunsun aşırısını şuan yapmayın Bir sabah bir akşam namazlarında
--------------------
Yanlış bir yermi bilemiyorum paylaşım yanlş sayfada ise özürdilerim Aycam arkasdaşımız için içinizdeki ves veseyi umarım bir nebze dindirir
İnsanlardan iman etmeyenler olduğu gibi, Cinlerden de iman etmeyenler vardır Hatta cinlerin kafiri daha fazladır Bu kafir cinler şeytanın emriyle İnsana vesvese vermeyle musallat olurlar Fakat İnsan bedenine giremezler, çünkü İnsan bedenindeki Enerji beden, onların helakına sebep olur
İnsan bedenine cin girer inancı, Hıristiyanlıkta vardır ve bize de oradan empoze edilmiştir Maalesef İslam aleminde de insana cin girdi diye sopalarla dövülenleri duyduk Müslüman gibi yaşayıp cahilliğimizden, ortaçağ Hıristiyanlığını uyguluyoruz
İnsana musallat olan cini uzaklaştırmanın tek yolu abdestli gezmek ve Ayetel kürsi, Felak ve Nas surelerini okumaktır Kağıt büyü vs ile onlardan kurtulma yolları aramak hurafeyle iştigal etmektir Eğer o yollar mubah olsaydı Peygamber Efendimiz (sav) sünnet olarak bize miras bırakırdı Kuran ayetleri varken tuzakçıların tuzağına düşmeyiniz İyi bir mümin olup bu habis varlıkları kendinizden uzak tutunuz Gerçek bir Müminin bulunduğu mahalde o cinler fersah fersah kaçarlar
Mümin İnsanın bedenleri Kainata benzer hatta Kainatın modelidir
Cinler İnsanın bedenine girmeye çalışırsa, İnsanın enerji bedeninden Cinlere karşı savunacak şıhap ve şıvazların yani kozmik ışınların olduğunu bilir, aynı Kainatta olduğu gibi
İşte şaşırmış bir cin insana yaklaşırsa cinin kendisi çarpılır, İnsanda bu çarpılmayı hisseder ve çarpıldığını sanıp panikler Oysa İnsanın enerji bedeni kendini savunmuştur Bu korkuyla o İnsan cahilliğinin sonucu cin tacirlerinin eline düşer, bir azapta onlardan görür İnsanın bilgili olması lazım, Kuranı az okumanın ve az anlamanın sonucudur bu haller
“Ve enna lemesnessemae fevecednaha muliet haresen şediyden ve şuhuben ”
“biz göğü yokladık, onu sert savunmacılarla ve ateşten oklarla dolu bulduk” CİN suresi -8
İşte yukarıdaki ayet müteşabih olduğu için, hem Kainatı hem de İnsanı kapsar İnsanın enerji bedenlerindeki kozmik ışınların alametidir
Ayetel Kürsi bu kozmik ışınları besler kuvvetlendirir Felak ve Nas Sureleride bedendeki kozmik ışınları harekete geçirir hedefe yollar Büyük Zatların Kayaları parçalamaları, maddeye ve enerjiye Allah’ın Halifesi olarak hükmetmeleri de bu sırrın içindedir
Bedenin kozmik ışınları sağ işaret parmağı ve gözlerden zuhur eder Peygamber Efendimizin (sav) Ayı ikiye bölmesi, M Arabi hz lerinin Marsta SELAM yazısı bırakması da bu sırdandır

|
|
|
|