Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #184
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

babanne Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşlar bu yazıyı yazma nedenim çok çeşitliSonuna kadar okuyun umarım benim olayımın içinden kendinize ders alacağınız noktalar bulursunuz
7 ay önce bi kız arkadaşımın müdür yardımcısıyla tanıştım Çocuk dindar çalışkan vs vs idi Daha sonra internet üzerinden bana ulaştı belliki hoşlanmıştı 4 ay konuştuk Sürekli bana karşı içinde sevginin hem var hem yok olduğunu vurgulardıBen zamanla bu durumun düzeleceğini düşündüğüm için devam ettirdim Nede olsa zamanla severdi Çünkü ilgiliydi ve karakter itibariyle hızlı bir aşka tutulamazdı öyle diyordu
4 ay boyunca onun firmasında çalışan kız arkadaşıma bile söylemedim bu durumu Belki haset eder, yada kıskanırda büyüsü bozulur mutluluğumun diye söylemedim ama 4 ay sonra onun olduğu şehre gittiğimde görüşmek istedi ve bi yerde buluştuk ve ister istemez bu durumdan kız arkadaşımın da haberi oldu Herşey öyle olumluyduki ilk buluşmamızdı ve bende 22 yaşında olmama rağmen ilk kez bi bayla dışarda görüşmüştümBenim içinde özeldiFakat bu kadar olumlu olan görüşmenin ardından 5 gün sonra bu bana bi sustuysa tam 4 ay Ne telime çıktı ne mesajlarıma cevap yazdı, ama msn den de silmediBuda benim için hep bi umut olmuştu açıkcasıÇünkü bitirseydi silerdi dedimVe Rahman a sığınıp bekledim tam 4 ayEn sonunda geçen hafta doğum günü vesilesiyle konuşmaya başladık yenidenVe laf lafı açtı derken bana niye sutuğunu sordum
Meğer benim kız arkadaşım 3 gün içinde bütün işyerine yaymışİşyerinde kendini bilmez bazı kimseler aşşağılayıcı ifadelerle bunu hesaba çekmiş ileri geri laflar söylemişHatta teyzesine bile gitmiş anlatmışVe daha bana söyleyemediği hakkımızda bir sürü dedikodu dolaşmış durmuşBizimkide bunu hazmedememiş ve erkeklik gururu işte susmuşVe dün son konuşmamızda dediki '' senle aramızda hiç bişey yok, ve yoktu zaten'' dedi
22 yıl da bulduğum mutluluk biletimi benim hiç haberim olmadan böyle yırtmışlar Şimdiden sonra ne yapacağımı dahi bilemiyorum yardım edin lütfen her fikre ihtiyacım varVe önerebileceğiniz dualara da tabikiÇünkü hala benden hoşlandığını biliyorum hissediyorumÖyle olmasa 1 haftadır benle yeniden konuşmazdı

Birde şunu kesinlikle belirteyim en yakın dostunuz başta olmak üzere asla kimseye iş garanti olmadan birşey söylemeyin heleki gönül işleriBu konularda dertleşmeye mi ihtiyacınız var annenize gidinPişman olmazsınız

Evet arkadaşlar bana dua edin lütfen Fikir ve öneri dualarınızı bekliyorum

Sana tamamen katılıyorum Kız arkadaşlar bazen çok tehlikeli olabiliyor Onlarla fazla bir şey paylaşmamak gerekiyor Ben bu konuda akıllandım artık Dua et ve bekle canımadam seni sevdiyse ve istiyorsa, sana gelmesine Allah'tan başka kimse engel olamaz

Alıntı Yaparak Cevapla