Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #187
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

ama arkadaşım bunlar aşamalı olarak yapılıcaksürekli yada yanda olduğun tüm süre içinde değilyerinde tersliceksingözünü korkutocaksınresti çekiceksinyerinde sen alttan alıcaksınbazen üç maymunu oynucaksınşimdi ben bunları ilişki içinde olanlar için diyorumbaşlangıçtaysaneğer şöyle bi tiyo verebilirimondan çok hoşlandığını belli etmiceksinama onun dikkatini çekiceksinbazen sinir edicek şeyler söyliceksinama tabi cevap vermekte zorlanıcağı ama mutlaka sana cevap vermek zorunda hissediceği şeyler söyliceksinbiraz espirili bi dille yaklaşıcaksınverdiğin cevaplar ona onu alt ettiğini hisssettirmeliyani biraz akıl oyunu yapabilirsinespirili bi şekilde yaklaşırsan senin eğlenceli olduğunu düşünürinan bana bu inanılmaz bi yakınlaşma sağlıyobu söylediklerimi ben yaşadımsize yaşadıklarımdan örnek veriyorumben arkadaşıma sinir olurdumonu bi kaşık suda boğmak isterdimonun sinir olucağı şeyler yapardımee tabi oda sinir olur odabeni sinir etmek için elinden geleni yapardıaaa bi baktık bi sevgili oldukbu tip durumlar insanları birbirine çekerbazen itici olmakta çekici olabiliyoben ona derdimkisen benim tipim değilsinasla senin gibi biriyle değil evlenmekyemeğe bile çıkmam derkenadama sırım sıklam aşık oldumbana göre erkekler eğlenceli ilişkileri seviyolarçünkü onlar çabuk sıkılıyolarçabuk doyuyalardoymamaları için arada bi tavir değiştirmeliyön değiştirmelikonuşmaların hareketlerin değişmeli
ha bide erkekler hor görülmeye gelemezleronu biraz gör sen kimsin gibilerine bak nasıl sana kendini kanıtlaya çalışır
bilmiyorum bizimkisitarifi zorilişki
hem tutkulu hem romantikhem çılgıncahem gurulu yerinde iki tarafda kibirlieyvallah etmeyen ama tabi sırf gurur için söylüyorum bunuhem çok eğlencelihem sürükleyivci
bilmiyorum bu ilşki bitermi sürermi ama şuana kadar yaşadığım şey
bana yaşadığımı nefes aldığımı hissettiren şeydi
arkadaşlar aşk çok güzel bişeymişsonu olsun olmasınyaşamaya değer diye düşünüyorumçünkü aşkın tarifi olmadığı gibi bi daha karşınıza çıkma ihtimalide olmaya bilirbu gün insanlar hiç aşık olmadan evlenebiliyolar
ve hayatları boyunca hiç aşkı hissetmeden ölebiliyolar
ben onu tanıyana dek tam bir mantık insanıydımkuralcıprogramcıdetaycı
ama o benim bütün kalıplarımı yıktı geçtikarşımdaki adam da benim gibiydiama bende onun bütün kalelerini yıktımve içeri girdim
arkadaşlar sonu ne olursa olsun yaşayınçok güzel bi duguinsanın ayaklarının yerden kesilmesini hissedin
ben bi zamanlar gülerdim böyle konuşmalara saçma ve komik gelirdi
hep mantıklı olanı seçerdimbenim kriterlerime uymalıydınerde hiç benim kafamda çizdiğim hayal ettiğim adam değil
15 yıl olduhala o duyguyu tam coşkusuyla hissedebiliyorum
sizede hissedino gidene kadar siz onu bırakmıyın olurmuşimdi tam ondan bahsederken o aradı çıkyorumhoşçakalın

Alıntı Yaparak Cevapla