06-27-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)
2008 yılının şubat ayının 18 günüydü hayatımın anlamıyla o gün birlikte olmaya başladık Melike Zeynep  O zamanlar kısa süreli bir ilişkim bitmiş hatta terkedilmiştim daha sonra o çıktı karşıma bir anda başladık
ama o beni terkeden kız bir anda çıkageldi o zamandan itibaren şeytan vesvese vermeye başladı Evet kahretsinki ş    yapıp Zeynebimi aldatmıştım hem de bir hırs uğruna Sonra ne mi oldu,tabi ki yakalandım
O kadar pişman oldum ki yaptığım şerefsizlikten,öyle utandım ki,bir arkadaşın evini 144 tane gülle süsledim,balonlar,afişler falan derken affetti beni
sonrası zor olandı yani bana kalandı hep onsuz geçen zamanlarımı aklıma getirdim ve bir daha asla yapmadım öyle bişey
onu mutlu edebilmek için herşeyi yapmıştım yolda yürürken birinin üzerinde gördüğü bi eşofmanı beğendiğini anladıysam ertesi gün hediye paketinin içindeydi
ona hep seni mutlu edersem ben de mutlu oluyorum yani biz mutlu oluyoruz dedim 14 ay böyle sürdü ilişkimiz bir başkasına bakmadım çünkü ilk kez aşık olmuştum ve çok mutluydum hemen 2 bina yanımda oturuyordu hergün görüşüyorduk,göremediğim zamanlarda camının önüne gidip konuşuyordum onunla
hastalandığında Rabbim ondan al bana ver diyordum sigarası bittiğinde gecenin bi yarısı kalkıp ona sigara götürüyordum hep dua ediyordum ama sanırım çok fazla şükür etmiyordum
birgün kavga ettik insanız sonuçta kavga edebiliriz önce ben haklıydım ama sonra yaptığım aptalca kapris yüzünden ben haksız duruma geldim ve ayrıldık aslında hemen halolabilecek bi ayrılıktı çünkü ayrılmadan 2 gün önce seni çok seviyorum diyor,2 hafta öncede sana dedliler gibi aşığım dediğim de o da bana ben de diyordu
ayrıldıktan sonra onunla gene görüştüm bi tane cam fanusun içinde balık aldım,çok sevindi,sarıldı 3 gün sonra fötr şapka aldım,ona da sevindi hatta hala kullanıyor ve 3 gün sonrada hayatına birini soktu hem de kim biliyor musunuz? benden önceki sevgilisi şuan aynı sınıftalar,hep beraberler 40 gün oldu hala hergün ağlıyorum,hergün dualar ediyorum bana dönmesi için
insanlar bana gurursuz musun diyorlar ama her insan hata yapabilir diyorum ben onlara
o öğrendiğim günün tarifi yok bende ve bana söylediği "ben sana demiştim,sen beni 1 kere üzersen ben seni 10 katı üzerim diye"
hayatımda ilk kez dizlerimin üzerine çöktüm,çaresiz çok kaldığım durum oldu belki ama ilk kez bu kadar çaresizdim
şimdi onunla konuşuyor,üstelik benim ona hediye ettiğim telefonla
nasıl içim yanıyor bilemezsiniz ben onu aradığım zaman bana beddualar ediyor,sülük diyor,hakaretler ediyor
üstelik birgün yemek yemeğe ikna ettim servisim güzergah değiştirdi ben de indim koşmaya başladım,hiç durmadan 5 dakika koştum yanına gittiğimde beni bikaç dakika beklemişti bana yine beddualar etti,küfürler etti,şu haline şu tipine bak dedi ben seninle yemek yemem dedi ve gitti 1 saat nefes almaya çalıştım
şimdi herkesten ricamdır Allah rızası için bunu okuyan herkes onun bana yeniden aşkla dönmesi için dua etsin Ben Zeynebimi,onun kokusunu,bakışlarını çok özledim
|
|
|
|