Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #199
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Arkadaşlar merhaba,
ümmü sübyan ile ilgili bilgi sahibi olan var mı? siteye baktım bir iki konu açılmış ama tam olarak benim aradığım şeyi vermiyor eşimle severek evlendik fakat sonradan herşey değişti eşim çok konuşkan biridir, ama konuşmayan paylşamayan bir adama dönüşmüştü en ufak konu tartışmalara neden oluyordu sonrasında evimi terketmek durumunda kaldım etraftakiler bu durumun normal olmadığını bize bir şey yapılmış olabilecveğini söyledi bir hocaya bakım yaptırdım eşimde büyü olduğu söylendi daha sonra bir başkasına da baktırdım o da aynı şeyi söyledi bugün bir tanıdık başka bir hocaya yönlendirdi o da sorunun büyü değil bende ümmü sübyan olduğunu söyledi hatta eşimde de varmış ümmü sübyan insana nasıl gelir, nasıl kurtulunur bilen var mı? hoca su ve muska verdi ama biraz ters biriydi böyle bir konuyu bilmediğim için aşağıladı ilim adamının bu tarz konuşması beni tedirgin etti acaba doğru söylüyor mu diye tereddüte düştüm bana yardımcı olabilecek olan birileri olursa çok sevinirim allah şimdiden hepinizden razı olsun

Alıntı Yaparak Cevapla