Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #201
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

sheisnice Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşlar SA öncelikle
Bu siteyi yaklaşık 1, 1,5 aydır takip ediyorum ve yapabildiğim bütün muhabbet sevgi dualarını okudum yapılacakları yaptım falan ama benim kısmetim açılmadı tam tersi daha da kapandı, hoşlandığım kimse artık yüzüme bile bakmıyor hele dün hoşlandığım çocukla buluştuk bir daha arayıp sormadı dünden beri, buluşmamızın 2si olmıcak yani oysaki çok dua etmiştim yani demek istediğim beni kimse beğenmiyor lütfen yardım edin bana noldu dua etmeye başladığımdan beri kısmetim daha da kapandı lütfen yardım edin

Her dua her zaman ve farkli dualar ard arda yapilmaz Dua edersin ama bahsettigim burada verilenle Ayeti Kerimelerden bunlarin farkli zamanlarda farkli etkilesimleri vardir Oyle buyuk bir derdiniz felan yoksa en guzel dua teheccut zamani yapilan dualardir iki rekat namaz kilip bir yasin okuyup Peygamber Efendimize hediye edip dua edin Mutlaka bir kapi acilacaktir Ama oyle gelisi guzel her dua yapilmaz duadan kastim ozel ayetlerle

Yanlis anlamayin lutfen bir cok genc kiz tek uzuntusu sevdigim beni birakti odabeni seviyordu Ilk once sevgi nedir? Ben sorucam nasil bir sevgiden bahsediyorsunuz kalpbin carpmasi onu dusununce mutlu olmak sevgi degil etkilenmedir SEvmekte oyle kolay degildir ozur diliyorum affiniza siginiyorum yargilamak degil amacim eelestirmekte degil ama sizler kendinize aci cektiriyorsunuz Burada insanlar yillarca emek verdigi esleriyle sorunlar yasiyor sevdiklerini kaybediyor bircok olaylar Artik suna inanin Allah istemeden yaprak oynamaz herseyde bir hayir vardir Sevmekte agizdan ciktigi kadar kolay degildir Incilen gurur onun verdigi bir etki uzerinizdekiler Sevgi kolay degil seven insani bu zamanda bulmaksa gercekten cok zor Insanlar artik maddeye deger veriyor
Sevgi; fedakarlik ister, sevgi; ozveri ister, sevgi baglilik ister, sabir ister ve bunlari karsiliksiz bir beklenti olmadan yapar seven insan egerki bunlar varsa bunlari yapiyorsaniz o zaman gercekten seviyorsunuzdur sevginin sinavi zordur Cok zordur

Alıntı Yaparak Cevapla