Konu
:
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
201
Prof. Dr. Sinsi
sheisnice
Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar S
A öncelikle
Bu siteyi yaklaşık 1, 1,5 aydır takip ediyorum ve yapabildiğim bütün muhabbet sevgi dualarını okudum yapılacakları yaptım falan ama
benim kısmetim açılmadı tam tersi daha da kapandı, hoşlandığım kimse artık yüzüme bile bakmıyor hele dün hoşlandığım çocukla buluştuk bir daha arayıp sormadı dünden beri, buluşmamızın 2
si olmıcak yani oysaki çok dua etmiştim yani demek istediğim beni kimse beğenmiyor lütfen yardım edin bana noldu dua etmeye başladığımdan beri kısmetim daha da kapandı lütfen yardım edin
Her dua her zaman ve farkli dualar ard arda yapilmaz
Dua edersin ama bahsettigim burada verilenle Ayeti Kerimelerden bunlarin farkli zamanlarda farkli etkilesimleri vardir
Oyle buyuk bir derdiniz felan yoksa en guzel dua teheccut zamani yapilan dualardir iki rekat namaz kilip bir yasin okuyup Peygamber Efendimize hediye edip dua edin
Mutlaka bir kapi acilacaktir
Ama oyle gelisi guzel her dua yapilmaz duadan kastim ozel ayetlerle
Yanlis anlamayin lutfen bir cok genc kiz tek uzuntusu sevdigim beni birakti odabeni seviyordu
Ilk once sevgi nedir? Ben sorucam nasil bir sevgiden bahsediyorsunuz kalpbin carpmasi onu dusununce mutlu olmak sevgi degil etkilenmedir
SEvmekte oyle kolay degildir ozur diliyorum affiniza siginiyorum yargilamak degil amacim eelestirmekte degil ama sizler kendinize aci cektiriyorsunuz
Burada insanlar yillarca emek verdigi esleriyle sorunlar yasiyor sevdiklerini kaybediyor bircok olaylar
Artik suna inanin Allah istemeden yaprak oynamaz herseyde bir hayir vardir
Sevmekte agizdan ciktigi kadar kolay degildir
Incilen gurur onun verdigi bir etki uzerinizdekiler
Sevgi kolay degil seven insani bu zamanda bulmaksa gercekten cok zor
Insanlar artik maddeye deger veriyor
Sevgi; fedakarlik ister, sevgi; ozveri ister, sevgi baglilik ister, sabir ister ve bunlari karsiliksiz bir beklenti olmadan yapar
seven insan
egerki bunlar varsa bunlari yapiyorsaniz o zaman gercekten seviyorsunuzdur
sevginin sinavi zordur
Cok zordur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul