Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #213
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

affınıza sığınarak eğer yanlış bi yerde bu konuyu açtıysam özür dilerim sevdiğim adamla 15 aydır ayrıyız fakat bana olan siniri geçmiyor bi türlü dualar ediyorum hergün alah razı olsun hepinize paylaştığınız dualar için dün kaldığım şehre arkadaşlarım geldieski sevgilim benim üniversiteyi kazanmadan önce yaşadığm şehirdeo şehirden ortak arkadaşlar geldi fakat hoşlanmaığım ve sürekli iftiralarına maruz kaldığım insanlarla bir arada vakit geçirmek zorunda kaldımsürekli ağzımdan laf almaya çalıştılar eminim her cümlemden birşeyler çıkartıp hemen aramızı dahada açmak için kullanıcaklarbenim istediğim onların iftiralarından ve kötü sölerini engelleyecek bir dua var mı? 1 hafta kalıcaklar burada ve eski sevgilim tarafından belkide benim hareket ve davranışlarımı sormak için okadar laf almaya çalıştılar insanların ağzı torba değilki işte bu insanların yüzünden güvensizlik oldu
okula gidemedim üzüntüden eğer bi kötü cümle dahi söylerlerse yakaladığım o küçücük fırsatı kaçırıcam belki belki anlatamadığım okadar şey varki içimde dualarıma sınığıyorum hepokadar mucizelerle karşılaştımki
eğer varsa böyle bir dua ne olur paylaşın çok ihtiyacım var

Alıntı Yaparak Cevapla